• Muhabbet
  • Üç emoji ile ruh halimizi anlatalım🎈

Bisaniye bişey diyecem neden ben her size yorum yaptığımda sadece beğenip geçiyorsunuz benim dışımda herkese cevap veriyorsunuz dikkatimi çekti bi postta yine öyle oldu ama şuan hatırlamıyorum hangi post

Deleted_1 Cevap vereceğim bir şey yazmamışsınızdır ya da ben yorumları cevaplarken sizin yorumunuzu gözden kaçırmışımdır. Kasıtlı bir şey değil 😇

Bisaniye amin canım inşallah 😊 bayramdan sonra tatil deniz planları yapıyoruz eşimle, cok neşeliyim valla 😂💃🏼💃🏼

Bisaniye 10 aylık bi bebebğim var surekli mızmız sürekli kucak istiyor😩Hiçbir iş yaptırmıyor hep paçamda kucağıma almazsam ağlıyor hemde hıçkıra hıçkıra😢bende dayanamayıp aliyorum ama ozamanda tüm işlerim kalıyor😪Uyku desen dogduğundan beri sıfır👌Gecede 989234432defa uyaniyor dönuyor dönüyor sonra ağlıyor napıcağımı şaşırdım kaçacak delik arıyorum resmen artık ya😪

Sedaa Şu sosyal medyada yazın tatile nereye gidecez videoları varya köye falan gidiyorlar bizde bahçeye gidiyoruz işte napalım koyun alıp otlatacakmışız 😂😂

Bisaniye An ıtıbarıyle bende bebelerımı yatırdım ama uyuyamıyorum 😁 şuan yanı uyusam uykuyu alırım ama kendıme vakıt ayırmamk cok koyar bana 😁😁 bı kahve ıcıp bı fılme bıseye bakmazsam bugunu boşuna yaşamıs gbı hıssedıyorum😁

Yasak_elma işte çare bulunamayan dertler listesinden biri 🥺 Benim oğlan 3 yaşında bende onunla iş yapmaktan yoruluyorum. Çünkü benimle yemek yapmak bulaşık yıkamak evi süpürüp silmek istiyor. Herkesin derdi bir baska benim ki de bu 😔 1 yaşına kadar gazlıydı. Sonra her şeye ağlayan ağlamayla her şeyi yaptıran bir bebe oldu. Tam büyüdü kendini anlatıyor derken bu seferde bana bağımlı gözden kaybolsam ağlıyor annem nerde diye. Her şeyi beraber yapıyoruz. Yarım saatte yapacağım şey artık bir saatte bitiyor. Huniyi taktım artık 😅

Matruskaa Oğulkuşum uyudu. Caağnım koca içeride survivor izliyor. Bende yatakta debeleniyorum. Yapılacak her şeyi yaptım uyumam lazım. İnsan yorgunluktan uyuyamıyormuş. Şaka gibi ama bugün yatmaktan yoruldum şimdide uyuyamıyorum 😂

Bisaniye yatmaktan yorulmakmı öle bişey mı var kız 😁 ah keşke yatmaktan yorulsam ah nerrrdeee

Matruskaa Dünden dip köşe temizlik yapmıştım. E dünden yemeğim de vardı. Oğlumda babasıyla bahçeye gitmişti. Hava bugün kasvetli yağmurlu gök gürültülü şimşekli falandı hiçbir şey yapasım yoktu. Sadece uzandım izlemediğim tüm dizileri yemek saatine kadar izledim. Uzanmaktan yoruldum bacağıma kramp falan girdi ayıptır söylemesi 🤪🤪