Üç emoji ile ruh halimizi anlatalım🎈
Bisaniye 10 aylık bi bebebğim var surekli mızmız sürekli kucak istiyor😩Hiçbir iş yaptırmıyor hep paçamda kucağıma almazsam ağlıyor hemde hıçkıra hıçkıra😢bende dayanamayıp aliyorum ama ozamanda tüm işlerim kalıyor😪Uyku desen dogduğundan beri sıfır👌Gecede 989234432defa uyaniyor dönuyor dönüyor sonra ağlıyor napıcağımı şaşırdım kaçacak delik arıyorum resmen artık ya😪
Yasak_elma işte çare bulunamayan dertler listesinden biri 🥺 Benim oğlan 3 yaşında bende onunla iş yapmaktan yoruluyorum. Çünkü benimle yemek yapmak bulaşık yıkamak evi süpürüp silmek istiyor. Herkesin derdi bir baska benim ki de bu 😔 1 yaşına kadar gazlıydı. Sonra her şeye ağlayan ağlamayla her şeyi yaptıran bir bebe oldu. Tam büyüdü kendini anlatıyor derken bu seferde bana bağımlı gözden kaybolsam ağlıyor annem nerde diye. Her şeyi beraber yapıyoruz. Yarım saatte yapacağım şey artık bir saatte bitiyor. Huniyi taktım artık 😅
Seraymesut35 Hamilemisin 🥹
Matruskaa Dünden dip köşe temizlik yapmıştım. E dünden yemeğim de vardı. Oğlumda babasıyla bahçeye gitmişti. Hava bugün kasvetli yağmurlu gök gürültülü şimşekli falandı hiçbir şey yapasım yoktu. Sadece uzandım izlemediğim tüm dizileri yemek saatine kadar izledim. Uzanmaktan yoruldum bacağıma kramp falan girdi ayıptır söylemesi 🤪🤪