• Muhabbet
  • Üç emoji ile ruh halimizi anlatalım🎈

Bisaniye yatmaktan yorulmakmı öle bişey mı var kız 😁 ah keşke yatmaktan yorulsam ah nerrrdeee

Matruskaa Dünden dip köşe temizlik yapmıştım. E dünden yemeğim de vardı. Oğlumda babasıyla bahçeye gitmişti. Hava bugün kasvetli yağmurlu gök gürültülü şimşekli falandı hiçbir şey yapasım yoktu. Sadece uzandım izlemediğim tüm dizileri yemek saatine kadar izledim. Uzanmaktan yoruldum bacağıma kramp falan girdi ayıptır söylemesi 🤪🤪

Bisaniye Hayallerımın hayat bulmus hali olman benı yeterınce sınırlendırdı 😱😱😱

Bisaniye biz bu çarsamba günü eşimin köyüne gidecez, kiraz toplamaya 😂😂 2 gün köyde kalacaz, eşim al sana tatil diyor 😂😂
        Ay o neyse de ben bungalow evlere gitmek istiyorum, eşimi ikna edebilirsem eğer, 😂😬

Sedaa Bana da bir kaç fotoğraf çekip atarsın sevap işlersin gözüm gönlüm açılır 😝

Bisaniye ayy inşallah gidersek profil resmi bile yaparım 😂😂😂 ama kocam götürmez biliyorum 😂

Seraymesut35 modunu düşürme tatlış hamiş bir anne adayı olarak 🥰 bebeğini düşün ve güzel hayaller kur umarım bir gün hepsi gerçekleşir 💭 💕

Bisaniye Benim oğlumda öyleydi 5 yasında hala eteğimden yeri geliyo oda ayrılmıyor🤧😂Allah yardımcımız olsun çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş🙃