Kızlar selam. 3 senedir evliyiz, 1 senedir yurt dışında yaşıyoruz. Eşim geçnliğinde bu ülkede çalışıyordu taa o zamanlar buranın vatandaşlığını almıştı. Sonra biz evlendikten sonra işini bırakıp vatana döndü orda çalışmaya başladı. Geçen eylülde ise birlikte eşimin vatandaşlık aldığı ülkeye taşındık birlikte nerdeysr 1 sene olucak. Şimdi eşim 1 aydır kafamın etinu yiyor ki, dönelim kendi memleketimize sen kalırsın ben yine gelirim.. _ “ Allah Allah hayırdır, ben neden kalıyorum sen tek dönüyorsun”- diye hep tersleniyorum eşime. O da susuyor cevap vermiyor. Geçenlerde de öğrendim ki ben dönersem vatana eğer yolda 5 yıl sınır dışı edilebilirim. Eşim bunu biliyordu saklıyordu benden. Beni ikna edip ülkeden sınır dışı yaptırmak istiyorki bir daha dönemiyim o da yanlız yaşasın yurt dışında. Çıldırıcam kaç gündür. Ay bide kendisine söylüyorum“ Ben gelemem yolda sınır dışı edilirim vatandaşlığım yok burda”- diye,, pişkin pişkin sırıtıp“ olsun kalırsın orda ben ara sıra gelirim yanına” sinirden ölücem. Bunun maksadı ne acaba? Akıl fikir verin lütfennn