Bisaniye valla bu yorumu lincleyenin aklından süphe ederim napıcaz yaptığı ortada adam acık acık kendini belli ediyor hıh tamam diye oturucak mıyız ben duramazdım ve bu ne yapmaya calısıyor amacı ne diye sorgulamazdım belli yani belli daha ne oturup susucam düsünücem hakkını bilmeyen degerini bilmeyen savunmayan insanlar beni cok üzüyor
Eşimin maksadı ne acaba?
Sokaklambasi şimdiye kadar hiç ihanetini yakalamadım. Yakalasam gözünü oyarım. Burdan gitmemi de rüyasında görür. O anlamda dedim canım.
Bisaniye ya erkek trol falan değilim merak etmeyin.😔
HollywoodPink sen anlatırken ben düşündüm yani sende kafa yor biraz günah almak gibi olmasın ama belli gibi sebebide
Eskobar Özge kim ya?
HollywoodPink sen baya baya şımartmişsın. Ben 4 senedir eşime çeşit çesit yaptigim yemek sayısı cok azdır. Bugünlerde ben ogluma bezi bıraktırıyorum, yoruluyorum diye ütüsünu kendisi yapıyor, hatta benim tunik şallarımı da ütüler. Evde sadece kadın iş yapmamalı, herseyi ortak yapmaliyiz. Ben calişiyorum, işten geldim yorgunum demek yok, ev ayrı ,iş ayrıdır bizim evde. 2 gün sonra eşimin köyüne gidecez, 2 gün kalacaz orda, ona bile birlikte gidelim diyor, asla bizsiz bir yere gitmez. Eşim beni yanindan göndermede kalka, sınır dışı edilecegimi bildigi halde bana söylemese cok sinirlenirdim, ve türkiyeye ailemin yanina gelirdim. Boşanmazdim ama süründürürdüm. Bana para gönder, bende keyfime bakayım o zaman derdim. Mecbur göndermek zorunda,
Nietzsche bi atasözüde benden o zaman
Adam sandık eşşeği alnımıza değdi d.şşağı😂😂😂😂
Ruzgarin_kadini besle büyüt kör kargayı gözün oymaya gerek olmaz😂😂