Hllyldz Hllyldz kendiside 3 kere aldatilmis bi kadn ustelik 4 yasinda 1 kizi var bunu neden yapmis bize bana ogluma insan evli birini tehditlerle kabul ettirirmi nasil icin alio
Eskobar Hllyldz takacağın insan kadın değil bence yapmaz yapamaz anlatabiliyormuyum ve hala sizin böyle adamları nasıl mideniz aldığına inanamıyorum ve hala kocanı koruma peşindesin😢
Rouge Hllyldz eşin korktuğu için mi yapmıs yani ?şikayet etseydi !şimdi karısını o kadınla aynı konuma getirdi aldatarak. her tehdit edene gidilmez ki niye hayır kurumumu bu adam yoksa 112 mi de kurtarıcak kusura bakma kendini kandırmana goz yumamadım
dolapfaresi Hllyldz kıza kızdığının 10 katı kocana kız nefsine hakim olsaymış demekki oda istemiş ki yapmış
Pikoo Hllyldz sizi aldatmış koynuna başka kadını almış bir erkeği sizin nasıl içiniz alıyorsa onunda içi alıyordur merak etmeyin.
Kbss Canım çok üzüldüm ama eşin kendi nefsine hakim olamamış malesef. Birde yeni bebeğiniz olmuş çok üzüldüm eşin guvenilebilecek birisi değil zorlama aklına girme lafları fasa fiso
Matruskaa Hllyldz Bu kadın kendı kocasından korkmuyomu dönüpte senın kocana karına sölerım dıye tehdıtler savuururken senın kocan dıyememısmı ona bnde senı kocana sölerım dıye hem bunlar nasıl tehdıte boyun egme ne var ortada bı seferlık anlık bısey olsa en basıtı ınkar eder kocan. Ama böle tehdıdıne boyun egmek kadının kanıtlayacak seylerı var demekkı.
ZRaporu Hllyldz insanlar çığrından çıkmış. Pes valla. Aldatılan kadın başkasının kocasını ayartma peşinde. Allah hidayete erdirsin.
Hllyldz ZRaporu banada ben cok sevdim dio bana hep seni sevdigini soyledi dio o hep kacti ben cok zorladm onu dio oda artik dayanamadi dio yaptiklari agir gelmis oglumla ben ruyalarina giriomusuz hellalik istemeye arams
Cicekliperde Hllyldz Durumuna çok üzüldüm. Yenilir yutulur bir durum değil. Kadın ne kadar yanaşırsa yanaşsın eşin kestirip atabilirdi ya da sana en başından söyleyebilirdi diye düşünüyorum . Nefsi ağır basmış. Umarım en doğru kararı verirsin. Allah yardımcın olsun.
Hllyldz Cicekliperde kiz psikopat bi tipmis kapaliymis esimin dikkatini cekmek icin acilmis 7 ay pesinden kosmus isten ciksydin dedm biz ev almistik pandemide beni isten cikardilar yetisemio insanlar is bulamio die korkusuna da cikamamis
Kuzulkurt Hllyldz ne malum kadının öyle yaptığı. Eşinde insan olsaymışta kanmasaymış. Hiç eşinin yaptığından bahsetmemişsib sanki kadın tek başına yapmış gibi..
Eskobar Kuzulkurt evet evet kadın almış sanki kendi eliyle yapmış bunun yer bulması var yatması var oralara gelinceye kadar karısı gelmemiş aklına ama nasılda düşünüyor kocasını demi hiç aklına gelmiyor
Hllyldz Kuzulkurt kadin kendi dio zatren cok kacdi sonra bana yenildi dio kapaliymis acilmis sirf dikkatini ceksin die
Cicekliperde Hllyldz hepsine tamam da bana takıntılı bir kadın var diye sana söyleyebilirdi. Ya da ne kadar dikkatini çekmek istese de oralı olmayabilirdi. Sen bilirsin canım
Kuzulkurt Eskobar çünkü ‘kocişim yapmaz’ 🙄 Tamam kadınında suçu var ama bu sadece kadının suçu değil, kadın tek başına adamı soyup şeyini çıkarıp kendine sokamaz ki, hadi yaptı diyelim adamın eli armut mu topluyordu madem istemiyordu.
Eskobar Kuzulkurt herkes gayet farkında ikisininde bunu büyük bi zevkle yaptığını ama bilmemek bilmezden gelmek yok saymak daha cazip geliyor
Anilla Hllyldz Peki herseyi bir kenara bırakıyorum sevgili eşiniz kadın ilk yanaşmaya başladığında tekmeyi vursaydı evliyim ben karimi seviyorum deseydi kadının ona tecavuz edecek hali yoktu degil mi size niye söylememiş siz müdahale ederdiniz madem o bas edemedi. Üzgünüm gerçekten çok üzgünüm kınamiyorum yalnış anlamayın lütfen ama adamın özrü kabahatinden büyük kadın desen oyuncak gibi kullanmış
Kuzulkurt Matruskaa valla iki tarafı da suçlarım ben hatta affeden kadını da suçlarım. Yarın başka kadın gelir o da aklına girebilir sonuçta.
Matruskaa Kuzulkurt tabı canm bu adam kamdırılmaya musaıt demekkı. Pekte kndırılma degıl gbı yaoacaklarını yapmıslar iş ortaya cıkınca adam dönmüş kadında belkı bılerek yapıor bebleydı ama senı sevıuyor dıye
Kuzulkurt Matruskaa aynen yap yap sonra kafam karışıktı, aklıma girdi olsun. Girmeseymiş müsaade etmeseymişsin. Ayy sinirlendim saçmalığa bak
Hllyldz Matruskaa esime beni sorarmis oda hep bana asik oldugunu onlar olmazsa yasayamicagini solemis bunlari kiz beni arayip kendi soledi seni cok sevio dedi bana adini agzina bile aldirmadi dedi beni ruyalarnda helallik isterken goruyomusda ici rahat etmemis esimde mutlu olmasn die beni aramis birazda kendnce ondan beni bosamadig8 icin intikam almis
Matruskaa Kuzulkurt Allah ıslah etsın ya bu evlılıge hazır degılsenız evlenmeyın kımseye vermesın Allah