Limonlupopkek Buzlulimonatam tabiki cok zor bir durum suan nikah oldugu ortada bir evlilik gasantudi oldugu anlamina gelmiyor. Ama bn cok istiyrdum boşanmasını her kim ne derse desin . O gucu annemde görüyordum. Ewde neler du bir bilgim yok🤨
Buzlulimonatam Limonlupopkek bende diyorum mesela yarın öbür gün belki o kadının kızı veya oğlu da ona boşansaydın anne beni düşünmeseydin diyecek o yüzden önce kendine saygı duyarsan sonra herkes sana saygı duymak zorunda kalacak
Limonlupopkek Buzlulimonatam aynen oyle dusunuyorum kac yadinda kadim ne diyebilirim ki bixim icin buna katlanmak zorunda olmadigini bicok kez söyledim 😑
Cansu37 Buzlulimonatam millet bosuna kabul etmiyo ya kacmıstır kımsesizdir mucbırdur cocuk ıcın katlanır vs bilmem ne oyle buyuk konusmak gerek ben cok kişi duydum oyle deyıp bosanamayan yani umarım gelmesin kimsenin basına tabi
Ecivicivokke Rouge ayy şükür boyun eğip kendini mağdur etmemiş Allah yardımcısı olsun Ayşe ve onun gibilerin 🤗tam film gibi ya 😳
Popy_ Buzlulimonatam ne olursan ol büyük konuşma şöyle olursa bunu yapmam yapamam edememem deme sen neyi yapmam dersen şeytan onu yaptırana kadar uğraşır hem senle hem konunun diğer şahsıyla
Sevdalugunhicsarmadi Buzlulimonatam ailesi arkasında olup bu durumda boşanmayan kadın varmıdır ki ya varsa hakediyolar valla