Buzlulimonatam bitterdelisi24 ya bende diyorum çaresi olmayan kadınlara saygım sonsuz onlara asla lafım yok belki benim başıma da gelebilir belki kızımın balına gelir bilemem rabbim yaşatmasın yine de ama bu kadının her imkanı var ailesi hepsi memur durumları iyi hani niye bu adamı çekesin ki bazen bazı kadınlar aldatılmayı marifet sanıyor bi komşum da öyle kocası aldatıyor o gülerek bana anlatıyor ben deliyorum kadın umursamıyor
bitterdelisi24 Buzlulimonatam hiç öyle bi kadına denk gelmedim acıkcası , aldatıldıgı ıcın gurur duyan . Akli dengesi yerınde degıldır belkı
Eskobar Buzlulimonatam bugün iğrenç bi rüya gördüm hep buranın eserleri bunlar eşim beni aldatıyor ve ben babamlarla gitmek istiyorum ama izin vermiyorlar hatta götürüp başka bi adamla evlendirmek istiyorlar bende diyorum kaçma şansı bulsamda şu iğrenç yerden kaçsam ailemin böyle olacağı aklımın ucundan falan geçmez diye iğrençti ben rüyasına katlanamadım kalktığımda eşimden midem bulanıyodu bunların nasıl midesi alıp yataklarına girdiklerine inanamıyorum
Buzlulimonatam Eskobar hah onu diyorum kadın sana yemin ederim dediki akşam eşim benle çok birlikte olmak istedi bende anladım pişman olduğunu birlikte olduk düşün adam tek kadınla değil kaç tane kadınla yapmış ve karısına da söylüyor karıcım onlardan hevesimi alıyorum sadece sen benim helalimsin ya dedim sen kadınsın nasıl kendine yakıştırıyorsun bunu nasıl kabulleniyorsun ben kocamı seviyorum o kadınlar kocamla fingirdemesin dedi
Eskobar Buzlulimonatam utanma yok ben diğer kadınlada konuştum bide üç tane çocuğu var özbek rusyada tanışıyorlar kadın herkese sırnaşıyor yani büyü falanda diye bişey geçmişti kadına o kadar hakaretler ettimki banamısın demiyor evet öyleyim babanla bizim aramızda bağ var diyor kadının metresi babamın karşısına geçip bu gömlek senin paranla alındı diyor yani bi tane bile değil nasıl oluyor ya ne bu ahlaksızlık babamda sadece o kadındı bide abi diye yanaşıyormuş ikisininde midesizliği babamla annem kavga ettiğinde babam gitcem dedi işte istanbula gelmiş kadın bende miden alıyosa siktirgit elin orsbsunu koynuna almaya dedim ağırına gitti ama gerçekler bunlar şimdi asla en ufak bi göz kaymasına yada göz çarpmasına tahamülüm yok kimse bende o kadar değerli değil
Limonlupopkek Buzlulimonatam benim annemi aldatti babam suan ayri yasiyorlar bosanmadilarda .annem diyir bosansam eşleriniz sorardi neden bosandilar diye baska bir sebebpten bosansak açıklarsanız ama bosanmayi nasil aciklarsinkz diyor. Esimin ailesi cok cahil bu konuda soyle ki babasi aldatmis kizi da yaoar kafasindalar. Herkesin yasami dusuncesi farkli😶
Buzlulimonatam Limonlupopkek işte birde bizi böyle büyütürler aman millet ne der ne düşünür halbuki annen sonuna kadar haklı kadıncağız ama bazı embesil düşünceli insanlar için yarasını içine atmış çok üzüldüm canım 🥺
Buzlulimonatam Eskobar yaa kıyamam zor olmuştur hem sizin hem annen için yA şimdi söylemek istemiyorum inanki linç edilirim diye çekiniyorum ama bazı kadınlar aldatılmayı hak ediyor sanki kadın gözümün içine baka baka seviyorum onlar heves diyor ee nerde kaldı senin helalin nerde kaldı bu evliliğin sevabı yani yine büyük konuşmak istemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın ama bazı kadınların kendi hemcinslerinin düşmanı bu bi gerçek malesef ki zaten hayatta da herkes kendine yakışanı yapar asla eşime aldatırsan öldürürüm falan demiyorum tek dediğim herkesin karakterine vicdanına kalmış bişey kendini bilen karakterli insan yapmaz gerisi de sana kalmış derim
Cicikiz Buzlulimonatam yaa sorma eşimin çalıştığı yerde müşterisi bir adam var adamın üç kızı varmış erkek çocuğu olmuyor diye git bir kadin bul kendine bundan çocuk yap oda sansa erkek olmus baya sonra çocuk bir yaşına falan gelince evde karısıyla annesi birlikte yasiyor al çocuğu gel bu çocuk benim diye kadın bide it gibi tarlada çalışıyor kayınvalidesiyle yaşıyor bide o koca olacak adamin çocuğuna bakıyor ama gör halinden memnun gibi geçen gördük yolda büyük kızının kas rahatsızligi varmış yürümesi aşırı zor ve yeni bir sene önce çıkmış bu hastalığı küçük kizida 4 yaşında kemik erimesi varmış o kadar çok üzüldüm ki anlatamam Allah’ım dedim bu adamın cezasını çocuklardan çıkarmasın bide üstelik yaşadığımız yerde o erkek doğuran kadına ev açmış dini nikah kiymis anlican hem karısına gidiyor hem diğer kadına kadının nasıl içi kaldırıyor anlamıyorum Allah yaşatmasın 🤮😢
Buzlulimonatam Cicikiz işte bahsettiğim bu bazı kadınlar ellerinde gitmek gibi imkan varken bile kalıp midesizleşmeyi tercih ediyorlar yani bilmiyorum yanlış mı doğru mu ama o adamı midem tutmaz dı artık başka kadına dokunmuş etmiş gidemesem bile o adamın yatağına hayatta gitmezdim
Rouge Buzlulimonatam dur dur eve geçiyorum sana yaptığı seytanlıkları anlatıcam birde diger kadının yaptıklarını ben sok olmustum tanık oldum hepsine
Rouge Rouge devam ediyorum @Buzlulimonatam yeni tasınan kadın aldatılan kadın tamam mı ?kocasının aldattıgı kadında bizim burda oturan baska bir ezidi. ben aldatılana ayse dicem o zihniyetsize de hürmüz dicem daha kolay anlarsın.birgün biz gene toplastık tabiki hürmüzde geldi biz bisey bilmiyoruz işte baktım bu dediki ardle gel senle alışverişe gidelim evimi yenilemek istiyorum kendi zevkine gore bana sec tasarla evimi aksam da makyajımı yapar mısın beni hazırla biyere gidicem tamam dedim ne güzel.biz gittik Ayşe falan gelmedi bizim parti ekibi toplasmasmıs annemlerleler biz gittik ikimiz.ben esyalara bakıyorum gösteriyorum ona sunu söyle yapalım vs bu da gozu hep telefonda ya ben ozelden yazıyımı cok uzuyor postunu sabote ettim sanki kadının altından o kadar sey cıktı ki yada sonunu mu getiriyim hemen
Deleted_1 Eskobar ahaha bu peride bana iyi gelmiyor ya ama güzel dostluklar kurdum ayrılmakta istemiyorum 😏
Matruskaa Buzlulimonatam Affetmek ayrı bı kavram ya kımsenın iç dünyasını bılemeyız. Benım çevremde bı kac kısı var aldatıldıgı aşikar olupta kocasına karsı sonsuz guvenlı olmaları bana garıp gelıor kemalım yapmaz gbı dolanıyolar ortalıkta bazen bılmemek daha ıyı galıba bılerek yasamaktansa hıc bılmemek daha ıyı
Buzlulimonatam Matruskaa ama canım şimdi elinde imkanı olmayıp o adama mecbur olanlara lafım yok Allah yardımcıları olsun bazı kadınlar da gurursuz gerçekten gurursuz adamı kaç kadınla yakalamışsın düşün ailenin durumu iyi seni çağırıyorlar bırak gel çocuğunu al diye ama sen yık ben adamı seviyorum diyip gecesine koynuna giriyorsun yapmayın ya gerçekten dışardan biri görse ha bu kadına aldatılmak koymuyor denmek ki diyor
Bsrkaya bitterdelisi24 amaan ne gerekk var o zaman kocayaa 😂 insan ilgi ister sevilmek ister tabi ama o yaşına kadar gelmiş o yaşından sonra yesin içsin gezsin vallaa 😂 bana bı tomar altın verseler oohhh benden iyisi yok 😌 kadın hayalimizi yaşıyor 💰
bitterdelisi24 Bsrkaya işte kadın boşansa adamın bütün parası dıger kadına kalıcak 🤦🏽♀️ Zaten öyle kadınlarda paranın pesınde valla bak
Deleted_1 Buzlulimonatam Kemalim yapmaz türünden kadınlardan nefret ediyorum ya tabi kocasının suçu yok ama karşı taraf o*pu😏🤦♀️
Bsrkaya Rouge kız yaz bizde okuyorduk öyle heyecanlı bi giriş yaptın ki vallaha bende merak ettim sonunu napti ki acaba diyeee 😂😂
Rouge Rouge neyse işte baktım bu hic oralı olmuyor bana diyor ki sen yapıcaksın ne secersen o olucak o da telefonla hala tamam dedim birkac sey sectim birde baska yerlere de bakmak istedim baska magazaya gidelim dedim cıktık dediki ardle bir fotomu ceker misin tabi dedim cekiyim poz veriyor bende cekiyorum bakın size yemin ederim tarafsız olduğu gibi anlatıyorum allah ya bana gösterecek ya bir türk aile geçti yanımızdan bizle konuştular sonra bu kadına döndü neyi oluyosun dedi o sırada baktım telefon titredi onun teli hala elimde bir baktım mesaj profil fotosu diger kadının kocası allahım dedim ne alaka ama o sesi duydu hemen atladı elimden cekti hatta tırnağı da bana battı ya kızımın babası aricakti dedi ben gordum o fotoyu ama tam da emin olmam lazım yemin ederim bacaklarım boşaldı kafamdan kaynar sular döküldü sanki birde ayseyi cok sevmiştim o kadar hayat dolu neseli komik kafa dengi bir insandı ki insanın tanıdığının aldatılması da cok kötü biseymiş hele ki onu ogrenmek neyse ben hemen anneme yazdım böyle böyle bisey gördüm nasıl davranıcagımı bilmiyorum diye annem emin misin dedi yok dedim o telefona ulasabilirsen ulas fotosunu Çek dedi ama asla süphe ettigini anlamasın sakın belli etme Ayşe’yi yakarız ogrenemez dedi allah dedim napıcam şimdi nefret geldi içimden gör
Buzlulimonatam Rouge hiç fark etmez canım burda da merak eden arkadaşlar var onlarda okumuş olur zaten posta aldatılan kadınlarla ilgili iyi oluyor yazman 😘
Rouge Bsrkaya aldatıldı aslında o kadar bisey yok ama ben yasadıgım için onlarla bana fazlaydı bu o yüzden bu heyecanla anlatıyorum😂
Bsrkaya Rouge Hic şaşırmadım artık şaşırmıyorum bu yapmaz dediğimiz herkes aslında tam 12den yapıyor. Dışardan aldaniyoruz, giyimine kusamina konuşmasına falan, birde isin içine girdik mi kusasımiz geliyor. 😑