Bsrkaya Rouge Hic şaşırmadım artık şaşırmıyorum bu yapmaz dediğimiz herkes aslında tam 12den yapıyor. Dışardan aldaniyoruz, giyimine kusamina konuşmasına falan, birde isin içine girdik mi kusasımiz geliyor. 😑
Rouge Rouge neyse işte baktım bu hic oralı olmuyor bana diyor ki sen yapıcaksın ne secersen o olucak o da telefonla hala tamam dedim birkac sey sectim birde baska yerlere de bakmak istedim baska magazaya gidelim dedim cıktık dediki ardle bir fotomu ceker misin tabi dedim cekiyim poz veriyor bende cekiyorum bakın size yemin ederim tarafsız olduğu gibi anlatıyorum allah ya bana gösterecek ya bir türk aile geçti yanımızdan bizle konuştular sonra bu kadına döndü neyi oluyosun dedi o sırada baktım telefon titredi onun teli hala elimde bir baktım mesaj profil fotosu diger kadının kocası allahım dedim ne alaka ama o sesi duydu hemen atladı elimden cekti hatta tırnağı da bana battı ya kızımın babası aricakti dedi ben gordum o fotoyu ama tam da emin olmam lazım yemin ederim bacaklarım boşaldı kafamdan kaynar sular döküldü sanki birde ayseyi cok sevmiştim o kadar hayat dolu neseli komik kafa dengi bir insandı ki insanın tanıdığının aldatılması da cok kötü biseymiş hele ki onu ogrenmek neyse ben hemen anneme yazdım böyle böyle bisey gördüm nasıl davranıcagımı bilmiyorum diye annem emin misin dedi yok dedim o telefona ulasabilirsen ulas fotosunu Çek dedi ama asla süphe ettigini anlamasın sakın belli etme Ayşe’yi yakarız ogrenemez dedi allah dedim napıcam şimdi nefret geldi içimden gör
Rouge Rouge ben düşünüyorum bunun telini nasıl alırım diye alısveris sırasında asla alamadım bitti eve geldik dedm sana geliyim kahve içelim makyajını da hemen yapıyım tamam dedi içimden o kadar gelmiyor ki onu süslemek inanmazsın kadının suratını bembeyaz gozunu da siyah yaptım isteyerek baktım bu cemkirdi kız ben sana bilerek yaptırdım sen Ayşe daha güzel yaptın bana böyle yaptın fln ded bende dedm cildin altyapısı cok onemli mankenin suratından kaynaklı cünkü artık sinir geldi bana sürekli ayseyi kötülüyor tipiyle dalga geciyor alısveris boyunva ondan bahsetti birde ayse kocasından büyük gelmiş diyor Ayşe yaşlı kadın bulmus o kocayı fln o zaman tam anladım doğru gormusum
Rouge Rouge yine anneme yazdım annem dediki iyice gozunle tam gorene kadar kal tamam dedm bu makyajı düzeltmeye basladı fln sonra dusa gitti cıktı ben sanıyorum banyoya elini yüzünü yıkmaya gitti bana kahveni iç geliyorum dedi içiyorum baktım bu bornozla cıktı sacı kuru dedim kız naptın sen ben elini yıkıyosun sanıyorum fln vücudumu yıkadım temizledim dedi cok sıcak ondan cünkü sacı kuruydu dedm ne alaka bu acelesi neydi misafiri var
bitterdelisi24 Buzlulimonatam hiç öyle bi kadına denk gelmedim acıkcası , aldatıldıgı ıcın gurur duyan . Akli dengesi yerınde degıldır belkı
bitterdelisi24 Bsrkaya işte kadın boşansa adamın bütün parası dıger kadına kalıcak 🤦🏽♀️ Zaten öyle kadınlarda paranın pesınde valla bak
Bsrkaya bitterdelisi24 aynen kız başka neyin peşinde olucak. Porsumuş adamı kim napsin Allah aşkına. Biri taze etin peşinde diğeri de sıcak paranın. Ama ne olursa olsun ya, yani adamda tıp yoksa midem almaz beni isterse dünyanın zengini olsun. Hele o yaşlı adamlarla para için sevgili oluyorlar yaa. Allah’ım deliriyorum. O buruşmuş ağzın neresini opersin yaa. Vallaha kusarımm ben. Benim ilk önce gözüm sonra gönlüm beğencek 😏 midesizler vallah
bitterdelisi24 Bsrkaya o kadar cokk para ıcın kendınden yaşça büyükle evlenen :( üzülüyorum valla .. gercı bu zamanda da hersey para oldu 😂😂
Rouge Ecivicivokke aay keske ses ozelligi olsa iki dakikada içimi rahatlatırdım ama devam ediyorum hemen
Buzlulimonatam Limonlupopkek işte birde bizi böyle büyütürler aman millet ne der ne düşünür halbuki annen sonuna kadar haklı kadıncağız ama bazı embesil düşünceli insanlar için yarasını içine atmış çok üzüldüm canım 🥺
Limonlupopkek Buzlulimonatam tabiki cok zor bir durum suan nikah oldugu ortada bir evlilik gasantudi oldugu anlamina gelmiyor. Ama bn cok istiyrdum boşanmasını her kim ne derse desin . O gucu annemde görüyordum. Ewde neler du bir bilgim yok🤨
Buzlulimonatam Eskobar yaa kıyamam zor olmuştur hem sizin hem annen için yA şimdi söylemek istemiyorum inanki linç edilirim diye çekiniyorum ama bazı kadınlar aldatılmayı hak ediyor sanki kadın gözümün içine baka baka seviyorum onlar heves diyor ee nerde kaldı senin helalin nerde kaldı bu evliliğin sevabı yani yine büyük konuşmak istemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın ama bazı kadınların kendi hemcinslerinin düşmanı bu bi gerçek malesef ki zaten hayatta da herkes kendine yakışanı yapar asla eşime aldatırsan öldürürüm falan demiyorum tek dediğim herkesin karakterine vicdanına kalmış bişey kendini bilen karakterli insan yapmaz gerisi de sana kalmış derim
Eskobar Buzlulimonatam annem çok zorluklar çekti gerçekten geçen bi posttada demiştim saçlarındaki beyazların tek tek izi var annemde aslada seviyorum demedi annem erkektir zevki demedi yani tek tesellim bu herkese karşıda düşüncem asla affedilmemeli kadın olsun erkek olsun başıma gelmez diyerekten asla yorum yapmıyorum eğer birgün başıma gelirse diye yaşıyorum o gün beni kimse tutamaz o kadar seviyesiz olmam düşüncemde asla değişmiycek kendimi düşünmezsem evlatlarımı düşünmek zorundayım
Rouge Ecivicivokke birde bundan önce hepimiz toplanmısken hürmüz dediki aay benim kimsem de yok o aldıgımız esyaları neyle getiricem falan yaptı böyle aysenin kocası da iş geregi arabası büyük hani amazon arabaları varya kocaman paketi tasıyolar ondan amazonda calısıyor işte o getirsin esyalarını diye yem attı ortaya magdura yatıyor baktım ayse atladı cünkü samimiler hürmüzle .ayseye gore onun dininde ona yanlıs yapmaz fln cok sevmiş hürmüzü neyse bu atladı dedi benim kocamla gidin getirin annemle hemen atladık dedim ki kiralasın birine ihtiyacı yokki paranı veriyosun adamlar getiriyor ayse yok dedi bisey olmaz resmen zorla yakınlaştırıyordu bilmeden ya sonra dedikki o mağazada bir ürün var cok güzel sende onlarla git hani yalnız kalmasınlar diye onu da yemedi kocaya da hürmüzede güveniyor tabi bunlar birlikte gittiler getirdiler esyaları daha da kaynastılar yıkanma olayına dönüyorum şimdi
Buzlulimonatam Cicikiz işte bahsettiğim bu bazı kadınlar ellerinde gitmek gibi imkan varken bile kalıp midesizleşmeyi tercih ediyorlar yani bilmiyorum yanlış mı doğru mu ama o adamı midem tutmaz dı artık başka kadına dokunmuş etmiş gidemesem bile o adamın yatağına hayatta gitmezdim
Cicikiz Buzlulimonatam valla bilmiyorum ya hem anasina bak hemde peydahladigi çocuğa bak hayat o midesiz herife güzel
Buzlulimonatam Matruskaa ama canım şimdi elinde imkanı olmayıp o adama mecbur olanlara lafım yok Allah yardımcıları olsun bazı kadınlar da gurursuz gerçekten gurursuz adamı kaç kadınla yakalamışsın düşün ailenin durumu iyi seni çağırıyorlar bırak gel çocuğunu al diye ama sen yık ben adamı seviyorum diyip gecesine koynuna giriyorsun yapmayın ya gerçekten dışardan biri görse ha bu kadına aldatılmak koymuyor denmek ki diyor
Matruskaa Buzlulimonatam ya işte bı kısımın imkanı yok bı kısım sidik yarısına cevırıyo bana har olmazsa onada olmasn zor işler Allah yasatmasın kımseye