Evet hanımlar sivilcelerin kökünü kurutcak krem istiyorum sizden ,spiral taktırdım ve adet olmuyorum ara lekelenme var ve kilo alıyorum karnım hep şiş sivilce doldu yüzüm ful delircem bana bir çare söyleyin eczaneden fln satılan veya internette güvenilir
Sivilce kremi
- Düzenlendi
Nur29 Dediğim gibi çözüm olmaz. Zaten reçeteli kremi buradan öneriyle alırsan ki gördüğüm kadarıyla bu tür platformlarda hep böyle yüzü soyacak ürünler öneriliyor. Daha kötü edersin, leke olarak geri döner. En iyisi yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kozmetik ürünler kullan. Salisilik asit içerikli temizleyici kullanabilirsin. Niacinamide ve arbutin içerikli serum kullanabilirsin ama yani bu alacakların da bütçe isteyen şeyler. Tek bir krem de zaten mucize değil ki hemen düzeltsin.
Matruskaa 😅😅😅 pişik kremini yüzüne mi sürüyosunnn😅 deme öylee aslında benimde kafamda olan rutin bu ama bi başlayamadım şuan uygun bi nemlendirici aldım paraya kıyıp kupkuru cildime cidden fark etti sadece nemlendirici bile olumlu sonuç verdi sıra diğerlerinde işte ama hepsi bi anda olmuyo malesef aşırı pahalilar bide bak benim de biri 4 yaşında diğeri 9 aylık bebeğim var ona rağmen gözüm kesiyo valla 😅 insan kendine baktıkça mutlu hissediyo ha dişimi fırçalamaya üsenip yattığım zamanlarda oluyo illaki 😅
Nur29 sivilce içten gelen bir durum önce kaynağını bulup onu kurutmak lazım yüzün vücudun yağlı demek ki yağlı yiyecekleri azalt kızartma cips vs cilt tipine uygun ürünler kullan. Görümcem la roche nin ürünlerini kullanıyordu doktor vermişti ama roaccutane da kullanmıştı ama onu maalesef doktor önermediği sürece alamazsın
PiTi yağlı şeyler tabiki yiyorum ya doktora çıkmak çok istiyorum ama burada çok zor canim ya küçük bir ilcedeyiz burada hastane yok diğer ilçeye gitmemiz gerekiyor eşimin hafta içi izni yok küçük çocukla gitmem imamkansiz 😩dolmuşla gideyim desem travel sistem Bebek arabam var hangsiini taşıyın kendimce evde nasıl çözüm üretim diye soruyorum