İyi akşamlar herkese vajinal genişlemesi olup ameliyat olan var mı nasıl bir yol izleniyor bilginiz var mı
Vajina daraltma ameliyatı olan
Asel_Asya2020 sadece özellerde mi yapılıyor birde yoksa devlet hastanesi de yapıyor mu
Asel_Asya2020 devlette kadınsan bir problem olursa eğer yaptırabilirsiniz idrar kaçırma vs diye problemlerinizi söyleyip yaptırabilirsiniz diğer türlü maalesef özel yapıyor
Mavininoyunu idrar kaçırma arada bir oluyor sadece öksürürken vs yoksa başka bir sorun olmuyor
Asel_Asya2020 tanıyı siz kendinizmi koydunuz doktormu koydu
Pikoo ben kendim öyle düşünüyorum doktora gideceğim zaten ama hissediyorum genişleme olduğunu zaten
Asel_Asya2020 dediğim gibi bunların sürekli olduğunu vs dişe getirirseniz abartarak yaparlar ameliyat
Mavininoyunu anladımm tamam o zaman bi gidip şansımı deneyim en iyisi çok teşekkür ederim
Asel_Asya2020 ben devlete güvenmedim özelde içten dikişli yaptırdım. İlk gün Bi kaç gün damla kanama hafif ağrı oldu parol bile ağrıyı geçiriyordu öyle söyleyeyim. 6 hafta ilişki yasaktı. İlk ilişki faciaydi çok aciliydi. Uzun Bi dönem kayganlastirici kullandım tavsiyem iyi Bi yerde yaptır. Fazla daraltmada sıkıntı oluyor.
Oyuncakci nerde yaşıyorsunuz peki ne kadara yaptırdınız o şekilde. Açıkçası şuan özelde yaptıracak durumum yok belki ilerde olabilir de aşırı rahatsız oluyorum ben kendim
Oyuncakci şuan memnun musunuz hala ağrılı mı geçiyor ilişkiniz ve fazla daraltma demişsiniz ama zaten buna doktor karar verir ameliyat sırasında siz mi dediniz ki ekstra daraltın diye
1papatyaa şuan gayet iyi bir proplem yok. Benim doğumdan sonra dikilmeyen bölge vardı kaynanamamisti. İç dudak ta sarkma vardı. Bu sebepten hem labioplasti perinoplasti ve vajinoplasti oldum. Yani iç dudak kucultuldu doğum izi dedikleri yer düzgün dikildi ve daraltma oldum Doktorum hazır düzeltme ameliyatı oluyorsun daraltalim iki doğumdan sonra dedi bende kabul ettim. Dediği gibi gerçekten gevşeme varmış. 1 yıl kayganlastirici kullandım. İlk ilişkiler çok zordu kremlerle birlikte olduk. Ama vicut Bi süre sonra normale döndü şuan çok memnunum.
1papatyaa 1yil sıkıntı çekmemiş sebebi doktorumun fazla daraltmasida olabilir.simdi ki aklım olsa en iyisine giderdim özelde olduğum halde sıkıntı çektim. Dikkat edin iyi düşünün doktoru iyi secin
Oyuncakci anladım peki hangi şehirde oldunuz doktorunuz kim ücret aralıgı nasıl ? Ve vajinanız eskisi gibi mi yoksa eskisinden daha mı dar ? Benim henüz 1 doğum ve gevşeme felan hissetmiyorum eskisi gibi ilişki sıklığımız da eskisi gibi eşim hatta eskisi gibi dar diyor ben doğum yaptığımda doktorum iyi diktiğini söylemişti çünkü. Şunun için soruyorum 2. Doğum olursa belki ozaman gevşeme olabilir ozaman düşünebilirim şimdiden konu ile ilgili fikrim olsun çünkü çoklu doğumlarda genişleme oluyormuş
Asel_Asya2020 instada zahide küçük var ama Ankara da sanırsam çok meth ediliyor kadın işinin baya bi ehli
bence böyle bi durumda düzgün bi yerde özelde yaptirmani tavsiye ederim
bianne_1 bende Ankara da yaşıyorum zaten Zahide Küçük o doktoru biliyorum takip ediyorum instagramdan da ama büyük ihtimal ameliyat ücreti aşırı pahalıdır hiç arayıp sormadım bile o yüzden
Mavininoyunu sonradan yine bollasiyor mu