Benbenimsenkimsin Valla bebeğim biz 9 senedir birlikteyiz 3 senedir evliyiz evlenmeden önce bana aşırı derecede düşkündü evlendik ilgi dağılmaya başladı ama rahatsız olmuyordum sonradan üstüne çocuk olunca hepten düzenimiz şaştı resmen boşanıyorduk kafam gitmişti bir gün ağlaya ağlaya buraya yazdım @serenity sağolsun canımıniçi beni sirkeledi ve kendime getirdi dedi sen salak mısın ne yapıyorsun yapma o ailesiyle konuşuyorsa sende gül konuş her şeyini yapıyordum yapma dedi ya sonra bir ayıldım ben dedim kime ne yapıyorum direk astım suratımı ilgiyi alakayı kestim o oturuyor ben ailemle konuşuyorum bebeğim çok zorluyordu ağlayarak yemek yapıyordum yapamıyorum ya dedim bıraktım ütü yok sohbet etmek yok sana yemin ediyorum adam delirdi 😂 ilk başta oralı olmuyor zannettim böyle umursamıyordu sanki sonra baktı ben devam ediyorum bir de bir smalı bebeğe gönüllü oldum izinliyim sırf bir yerlerde aktif olayım kafam dağılsın diye orda da aniden sen dediler bizi organize et evde olan sensin tabi millet arıyor ne yapalım ne yapıyoruz bilmem ne delirdi onun yüzüne bakmıyorum herkesle gülüyorum konuşuyorum diye ama bir şey de diyemedi suçunu anladı sonra aniden adama bir el değdi sanki tam olarak sorunların ne bilmiyorum ama özelden yazarsan seve seve yardımcı olurum eğer bir adam seni seviyorsa değişiyor zaten değişmiyorsa sende sevmediğini anlıyorsun hiç kimse senden daha değerli değil hiç bir zaman unutma ben bunu unutmuştum sağolsunlar hatırlamama yardımcı oldular bende silkelendim ve kendime geldim inan zor değil 🌸