Benbenimsenkimsin dolapfaresi o da bişey bence bana hiç bir düşkünlüğü yok boşanıp da başkasıyla mi evlensem diye düşünmüyor değilim çok özeniyorum karilarina düşkün kocalara
PiTi Benbenimsenkimsin tam tersi baba sevgisi alan çocuklar daha sağlıklı oluyor bu bilimsel bir çalışma internetten bulup eşinin gözüne sokabilirsin canım
Benbenimsenkimsin PiTi bir iki gün düzenli sonra yine aynı . Telefona bakmaktan bişey yapamaz kendisi ama atıcam yine de sağol canim
kubi0 Benbenimsenkimsin Çocuğuna sonra bana ama en başta ailesiydi 😂çok bedel ödedim çok şükür şimdi kendim derim git kal kafamı dinleyim diye kendisi gitmez ya bence çok fazla önemsersen ters tepiyor erkeklere sürekli ailesiyle şikayet edersen sürekli kavga edersen ailesine daha çok düşüyor bırakınca kendi haline unutuyorlar
Benbenimsenkimsin kubi0 denicem canım guzelce anlatıyorum onları da ara arama demiyorum ama önce bizle ilgilen sonra onlarla konuş diyorum ama ugrasamicam artık ya kendi haline saldım ne yaparsa yapsın ben kendim ilgilenirim cocugumla
Mavininoyunu Benbenimsenkimsin neden bu şekilde düşünüyorusunuz sizde değerlisiniz ❤️ Sizede değer vermek zorunda
Benbenimsenkimsin Mavininoyunu zorunda ama ondan ilgi dilenmicem bundan sonra hepsini aynı anda yapamıyor kendine düşkün telefon bağımlısı annesine düşkün bide evladına olsa yeticek öyle bile katlanirim böyle göresim gelmiyor
2minikmucize Benbenimsenkimsin çocuklarına😊hatta bazan sen çocukları kıskanıyorsun diyerek dalga geçer bende çocuklar ça düşkünüm