Sept Faymer1 yeni mi çıktı? Bence önce doktora görünün çünkü iyi huylu olmayanları da var bildiğim kadarıyla.
Marbled Faymer1 Et beni dediğiniz siğilse cinsel hastalık belirtisi. Doktora gitmeniz lazım öncelikle.
PiTi Faymer1 güzellik merkezinde ilk defa duydum böyle bir şeye cesaret edemezdim. Onları patalojiye gönderiyorlar iyi huylu da olmayabilir bence alanında uzman doktorunda yaptır
Faymer1 PiTi bugün gittim özel hastaneye genel cerrahi bölümüne sadece mercimek kadar et Benin’i almak için 2bin tl istedi bı nasıl birşey ya nasıl bir mantık lanet olsun ya
PiTi Faymer1 ben 7-8 yıl önce 250 TL vermiştim ama nohut gibiydi benim ki devlette aldır olmadı canım
PiTi Ecemsss yani ben önce plastik cerrahisine gitmiştim o beni cildiyeye yönlendirdi orda cilt doktoru alınabilir dedikten sonra plastik cerrahisi almıştı ama genel cerrahi de bakabilir belki
Faymer1 PiTi evet özel hastanede genel cerrahi bakıyor ama devlet hastanesine plastik cerrahi bakıyor
PiTi Faymer1 özel hastanede de plastik cerrahisine gitmiştim ben ama şu an değişti mi bilmiyorum sistem