Ask_hosmus Buzlulimonatam bende yeni evlendiğimde yemekten kalkarken afiyet olsun diyeceğime, kolay gelsin demiştim 😂sofrada herkes bana gülmüştü 😂😂😂
Eskobar Buzlulimonatam kurban bayramından sonra iki aile birleşip ciğer bağırsak vs saca attık sofra kurduk herkes oturdu ben birden bağırsağı elime alıp “ bu bağırsağı bağırsaktamı yesek bağırmasaktamı yesek” demiştim kendi kendime meğerse herkes beni dinliyormuş 😂😂😂
Buzlulimonatam Birde şey vardı eşimin tarafından birinin taziyesi vardı kadına başınız sağolsun diyeceğime hayırlı olsun demiştim ama allahtan duymadı 😂
Buzlulimonatam Edo ay kız eveeett sen takip ediyor musun onu bende hep merak ediyordum burdan ortak takip ettiğimiz sayfalar var mı diye 😁
Guliyare Buzlulimonatam bende takip ediyorum o senmisin bende fake hesap açıp sozluyken eşimin yedi sülalesine söven benim
Buzlulimonatam Anilla kız bu cenaze evleri niye insana ters tepiyor insan ne diyeceğini bilemiyor başıma geldi çok kez mal mal suratlarına bakıp kalmıştım 😂😂
Edo Buzlulimonatam sabahtan beridir de çıtçıtlı bady hikayesine gülüyorum bir dönem çok giyerdim o yüzden 😂😂😂😂