2minikmucize hepsi yalan önce para attılar o parayı geri attım dekont istedi bende hem TC hem hesap numarası falan karaladım attım kabul etmediler böyle düşen çok insan var dekonttan alıyorlar tcyi falan benden de kapora istemediler ama yalan kaç gün bekledim sonra yazdım engellediler böyle dekonttan TC alıyorlar bilmeyenler olursa sonrada banka hesabı adına şirket falan kuruyorlar
Evde paketleme işi
Fairytaleee bilgilendirme için teşekkür ederim yok zaten TC vermiyorum ama çok paketleme yapan tanıdıklarım var işkurdan mı acaba
- Düzenlendi
2minikmucize bende internetten evde paketleme işi bulmuştum işkura ait dediler okeyleyip form doldurdum sadece kimlik ve iban istediler üstüne üstlük 10 lira para atıp onu geri göndermemi istediler bende öyle yaptım sonra o 10 lira geri geldi bana beni 1 hafta oyaladılar bi baktım ki dolandırıcıymış engellediklerinde anladım. Sonra başka numara bulup yazdım benimle dalga geçer gibi işte kocaya kaçtı keloğlana kaçtı falan dediler küfür hakaret ne varsa ettim engelledim. O 10 lirayı da istediler vermedim 10 lira da olsa para sonuçta😂😂
Nurella_ Fatma Oğuz Yılmaz diye biri bunda TC yok bilmiyorum araştırıyorum
2minikmucize yılmaz paketleme sirketi diye instgrmda hesapları varsa şikayet varda çok dolandirilan olmus bir suru yorum var istersen bak instgrma aynilarimı
Goat baktım yok ayni değil ya aslında çalışma alanım var ama çocuklar küçük insan Eve katkı sağlamak istiyor
2minikmucize iyi dusunmussunde iyice arastırirsin bunlarin %99 dolandirici arada bi ihtimal iyi olan cikiyor
Goat biri mesela e devletten vergi numarasını attı TC fln araştırabilirsin diye acaba doğru mu sadece bakıyorum şimdi
2minikmucize benimki duran gruptu
Nurella_ ben araştırıyorum şimdi yapamam zaten Eylül gibi
Banada bilgi verir misiniz bende uzun zamandır bunu araştırıyorum bir türlü bulamadım kapora TC istemeden yapanı
Hepsi yalan dolandırıcı gayet iyi rol yapıyolar inanmayın işkur güvencesi veriyolar gidip işkura sordum öyle bişey yok dediler