Kızlar ben gebe kalmayi planlıyorum ama bende bu ara aşırı kuruluk ve daralma olmaya başladi tahriş oldu vajinam internetten araştirdim kayganlaştırıcı jel spermi öldürüyo diyenler var dogal olan hindistan cevizi yağ kullanın diyolar sonra bi yerde okudum oda ph dengesini falan bozup gebe kalmayi zorlaştırıyo diyenler var ne yapabilirim lütfen bana bi akıl verin ♡

Sjsjsssj Normal sıvı yag kullan bı zararı olmaz. Dogum sonrası bndede oldu bı kac kez kullandım

Matruskaa kız yiyip içmeyle vajinaya sürmen ne alaka 😂😂😂😂😂tükürük ,bebe yağı ve diğer yağlar ,kayganlaştırıcı ,jeller, kremler v.d vajinanın içindeki kendi ürettiği akıntı olarak adlandırdığımız florayı bozar spermin hareket etmesini zorlaştırır gebe kalmayıda dolayısıyla 😂😂😂gebe kalmayı düşünüyorsa post sahibi kullanmamalı muhtemelen ilişki öncesi vajinal duş yada temiz olsun diye sabun falan kullanıyodur Sjsjsssj kururluğa neden olacak herhangi bişey yapıyorsanız onu bırakın ön sevişmeyi uzun tutun kayganlaştırıcı olarak kullanılan her ürün gebe kalmayı zorlaştırır🤭🤭

Ruzgarin_kadini içini yaga bulamasın canm oda kuruluguna en basıt ve dogalı yag onu sürsün😁 nabyım sordu fıkrımı beyan ettım 😁 bılgulendırmen ıcın tesekkurler demekkı yag sürmesıde engel olucakmıs bılmuyordum

Sjsjsssj Hamıle kalma ıstegım yoktu ben kulkanırken dıkkat etmedım bılemedım o yüzden pardon 😁😁