strawberry hangi korunma yöntemlerini uygulasan boş gibi geliyor bana sprial ile hamile kalan birisi olarak prezervatif patlıyor deniliyor hapla hamile kalan oluyor geri çekilme desen güvenilir değil ne yapsan boş kaderle kısmetin önüne duramıyorsun ilk çocuğumdan sonra 5 yıl sprial ile korundum ve 2. Çocuğu düşündük gittiğimde çıkarttırmaya sprial kaymış dedi nasıl hamile kalmadın dedi neyse daha sonra ben 1 yıl hamile kalamadım ümidi kesmiştim bir yandan da çocuğum olmayacak diye üzülüyordum 1 seneyi geçti bir gün hamile olduğumu öğrendim doğum falan derken tekrar sprial taktırdım 4 yıl sonrası adetim 12 gün gecikti hamile olduğumu öğrendim ve sprial yerinden bile oynamamış berbat bir hamilelik ve doğumum oldu şimdi ise geri çekilme prezervatif yoluyla korunuyoruz işimiz Allaha kalmış 3. Çocuk bağlatayım dedim onuda dr hem yaştan dolayı kabul etmedi hemde 4.den sonra bağliyormuş sende bir test yap derim canım sabah aç karnına daha iyi çıkıyor geri çekilme yöntemine de güvenme zevk suyu ile bile hamile kalanlar var Allah hakkında hayırlısını versin