Çiçekler size bir sorum olucak reglime daha 10 gün var ama göğüslerimde ağırlaşma ve ufaktan hassasiyet var yaklaşık 1 haftadır afedersiniz ishalim sigara içerken midem bulaniyor bazen sabahlari basim dönüyor gun icinde bulaniklasiyor bazen heryer halsizlik had safhada birde çalışan biriyim gün içinde çok yorulduğumda regl olacak gibi bel ve alt karin ağrılarım oluyor birde egildigimde karnımda değişik bir baski oluyor hemen dogrulmak zorunda kaliyorum korunmuyoruz esimle ama böyle yumurtlama günlerimi falan takip etmiyorum yani olursa olur kafasindayim o yüzden yumurtlama gününde iliskimiz oldumu bilmiyorum ama bu belirtilerde bi düşünmeme neden olmadi degil sizce havalardan mi yoksa gebelik belirtileri mi ?
Sizce
Strawberry_Girll ayni belirtiler bendede oldu.. 10 gun varken dayanamadik test yaptim tabiki cikmadi😂 o gunu beklemeden ne desek bos. Benim suan 6 gun kaldi reglime. Kasik agrim sirt agrim var uyandigimda midem bulaniyor ama sigara icebiliyom . Yani beklemek lazimmis arastira arastira bi hos oldum olursa ilk hamillegim olcak bende cok bilmiyorum ama hep bekle dediler..
Strawberry_Girll Hamilelik kaynaklı belirtiler için çok erken. Gebelik oluştuysa bile daha döllenme aşaması bile ancak tamamlanmıştır.
Mavii__ Evet hemen hemen ayni belirtiler ya ben hemen test yapmiyorum oluruna bıraktım çünkü reglim 1 hafta gecikirse test yaparim simdi daha önce yaşamadığım belirtiler olunca acaba mi dedim 🤣🤣
Marbled Havalardan o zaman belkide usuttum 🤣
Strawberry_Girll valla bana kalsa hep yapasim varda burda konustugum paylastigim kisiler bekle dedi
Mavii__ Sürekli aklin testte olmasin biz eşimle 1 senedir deniyoruz olmuyor doktora göründük ne eşimde nede bende herhangi bir sağlıksal problem yok tamamen kafaya takmaktan olmuyor 4 aydir artik düşünmüyoruz ikimizde hayatimiza normal bi şekilde devam ediyoruz cinsellikte bebek odaklı iliskiye girmek gerçekten doğru değil nasibimizde varsa zamani gelince olacak biliyorum sende böyle düşün kendini yıpratma kuzum rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını bos bırakmasın 🤲🏻🤍
Strawberry_Girll amin insallah benim bu ay ilk denemem daha 🥰
Mavii__ Yaa🥰 rabbim yormasın inşallah 🙏🏻
Strawberry_Girll bulantılar 7.haftadan sonra başlıyor bebek canlanınca yani ben adetime 6 gün varken kan testiyle öğrendim 10 gün varken kanda bile çıkmaz muhtemelen eğer istiyorsanız vücut kendini hamile hissediyor olabilir stres yapmayın bi kaç gün daha bekleyin 😊
Mucize2 bakalim nasip kismet ☺havalardanda olabilir ya ishalde olduğu için öyle düşünüyorum
Tıpatıp aynı şikayetler bende de vardı artık baş dönmem artınca acile gittim kan aldılar ve ne yazık ki hiçbir şey çıkmadı hamile değilim😢 vücudun sana oyunlar oynuyor olabilir benim gibi sonradan çok üzülme diye diyorum bunlarla kendini umutlandırma Rabbim hayırlı vakitte nasip eder inşallah
edaaktas kafamdan tamamen çıkarmistim yani olursa olur diye akisina biraktik esimle is arkadasim aklima suphe soktu acikcasi yoksa umutlanmayi bırakalı çok oldu her ay hüsrana uğrayınca uzun süredir belirtim yoktu simdi bi anda cikinca acaba mi dedim ama hamile olsam bile inanmam yani 🤣🤣 baska doktorlara falanda giderim 🤣🤣🤣 o kadar umudum yok yani 🤣 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Strawberry_Girll zaten bu süreçte kafaya takmamak çok önemli ne kadar düşünürsek o kadar sonu hüsran oluyor kendimden biliyorum. İnşallah belirtiler doğrudur diyeyim o zaman Allah evlat hasretinizi dindirsin inşallah🤲🏻☺️
edaaktas çok haklısın 😊 amin inşallah 🤲🏻♥
Kızlar bana bişeyler oluyor 🤭🤣
Hem merak ediyorum hemde ödüm patlıyor 🤣🤣 dünden beri göğüs uçlarıma dokunamıyorum birde göbek deligimin çevresinde abuk subuk bisiler oluyor içerden biri mincikliyo mu desem bişey batiriyomu desem bilemedim eğilip kalktığımda göbek çevremde ince bir çizgide sızlama gibi bi acı oluyor
@edaaktas @Marbled @bitterdelisi24 @Mavii__ ne düşünüyorsunuz kızlar napayım aşırı heyecan yaptim şuan 🤭🤣🤣
Strawberry_Girll kac gun kaldi adetine? 😂 seninle bende heyecanlandim smdi