Strawberry_Girll kiz benimde 5 gun var kasigim cok agriyor belimde agri var , istahimda acik surekli canim bisey cekiyor ama piskolojik olurda uzulurum diye korkuyom

Strawberry_Girll hamileyseniz bile bu kadar erken belirti vermez. İshal genel olarak bir çok kişinin şikayetçi olduğu bir durum son zamanlarda. Salgın var çünkü. Göğüs hassasiyeti falan da regl belirtisi de olabilir. Mevsimsel geçiş kaynaklı da olabilir söyledikleriniz. En mantıklısı regl tarihinin bir kaç gün geçmesi ve öyle test yapmanız. Varsa da şu an çıkmaz çünkü

Mavii__ bende psikolojik olmasından korkuyorum ya ama çok belirgin yani ne bileyim of 🥺🤦🏼‍♀

Strawberry_Girll gebelik düşündüğünüz için bu tür belirtiler çok normal ben mesela her ay hamile gibiyim kasık bel ağrısı sürekli aklımdan yemekler meyveler pastalar geçiyor ama sonuç regl oluyorum demem o ki kendinizi dinleyip belirti aramayın bilinç altına girdiği için vücut kendini hamile gibi hissettiriyor inşallah hakkınızda hayırlısı olur 🌺🥰🤲🏻

Strawberry_Girll bende adet olcakmısım gibi kasıklarım agrıdı hatta agrı kesıcı ıcmıstım :) ama sen adet gunlerını not et başlangıç ve bıtıs .. cunku hamılelık döneminde sana sordukları tek şey en son regl tarıhin :)

Strawberry_Girll özellikle bebek için denediysen eğer bu belirtiler psikolojik olabilir, ben kendimi o kadar kaptırmıştım ki yaptığım hamilelik testileri bile nasıl bir enerji yolladıysam pozitif çıkmışlardı🙈 sonra bebek planını erteledik ortak bir kararla, 2 ay sonrasında çekmecedeki fazlalıkları atacakken elimde kalan testler gözüme çarptı kullanıp atıym bari bunlarıda dedim, reglime daha 4 gün vardı testi yaptım hemen pozitif çıktı, bozuk heralde nasıl olur diye ikinciyi yaptım oda pozitif onada inanmayıp ertesi gün dijital test alıp yine yaptım😅 şimdi 30 haftalık hamileyim, işin sırrı salmak sanırım çok düşünmemek

pina Bende düşünerek yapmadim bizde 4 ay oluyor rafa kaldirdik korunmuyoruz ama nasibimizde varsa olursa olur diye oluruna biraktik ve biraktigimdan beride hiç belirtli vs yaşamadım yani kendimi dinlemeyi biraktkm çünkü ama bu ay belirgin şeyler yaşayınca acaba mı diye düşünmeden edemiyorum bilmiyorum nolucak kaldi 4 gün 🥺

• pina bunu yanıtladı.