Mavisim20 benimki düşkün maalesef bi bakıma iyi ama böyle konularda can sıkıcı oluyor sanki o iş için konuyu kapatmak istiyor gibi geliyor

Emommom bizimde önceki tartışmalar böyleydi hemen barışırdık ama bu sefer baya damarıma bastı yani sanki herşeyi ben yapıyormuşum gibi bi davranışı var sen başlattın sen dedin gibi laf söylüyor aslında büyük pay onun ama kabul etmiyor işte

ddbbee_5 hiç küsmediğimiz için reddetme de olmadı ama küssek reddedebilirim. Bi taraftan da dini açıdan eşi reddetmenin günah oluşunu arayı düzeltmek için olduğunu düşündüm. Bilemiyorum zormuş düşüncesi bile.

Sept evet oda aklıma takıldı ama bizede yazık diye düşünüyorum hem kırıyorlar hem üste çıkmaya çalışıyorlar bide ilişki istiyorlar biz olsak reddederler diye düşünüyorum

• Sept bunu yanıtladı.

Sept evet öyle tabi ama oluyor işte bazen dün akşam konuştuk anlaştık inşallah birdaha bu tarz sorunlarımız olmaz 🥰

• Sept bunu yanıtladı.
      • Sept bunu beğendi.

ddbbee_5 inşallah, her şey gönlünüzce olsun. Bi biriniz bi ötekiniz alttan alırsa her şey çözülür. Rabbim çözülmeyecek dert vermesin 🌸

Sept amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰

1. ddbbee_5 ben kusken yapamam oda gönlümü almadan veya tamamen barismadan ilişki olmaz ama biz maşallah çok aşırı kavga etmeyiz edincede barisirz sonra olur insan kendini kötu hisseder ya

mercan21 evet bende kendimi kötü hissediyorum öyle olunca ama eşim hani bu sırada barışılır konu kapanır diyemi düşünüyor bilmiyorum sormakta istemiyorum bu sefer çok yanlış anlar diye yine kavga etmek istemiyorum geçen akşam konuştuk anlaştık çok şükür inşallah tekrarlamaz böyle sorunlar

ddbbee_5 insAllah rabbim mutluluk versin eşler herzaman birbirine saygı duymalı kendinizi cinsel bı obje gibi hissettirmesi ne asla izin vermeyin reddetmek evet günah ama alıp karşınıza konusun olmadı yada hala sınırlı oldugunuzu böyle olunca kendinizi iyi hissetmediğinizi belirtin kavga etmeden

ddbbee_5 valla biz genelde 5 dk sonra barıştığımız için bilemiyorum 🙄 ha arada istemiyorum diyorum sonra dayanamayıp üstüne atlıyorum ama çok yorgun ya da gerçekten canım istemediği zaman küsmez tamam aşkım der sarılır uyuruz 😂

mercan21 amin inşallah cümlemize 🙏🏻🥰 birdahakine öyle yapıcam insan gerçekten kendini kötü hissediyor çok teşekkür ederim 🥰

Anonimhatun normal zamanda bende istemeğimde söylüyorum sorun etmiyor ama kavgalı olduğumuzda bunu yapması çok tuhaf hissettiriyor işte hani küsüz ne bu ısrar dedirtiyor insana