Kizlar merhaba Instagram’da uzun süredir hep çekilişlere katiliyorum ama bir kez bile denk gelmedi bana nedense şanssızım belkide ama en çok merak ettiğim gerçekten cikiyormu bu çekilişleri katılıp süpürge altın alan varmı 😀
Instagram cekilisleri hakkında 🌷
Aagg0207 eşimin kuzenine robot süpürge çıktı ben artık katılmıyorum ümidimi kestim😂
Aagg0207 bana da hiçbir şey çıkmadı 😂
Cicekliperde boşver zaten bizde şans olsa😂😂
Aagg0207 evlanmeden önce konsept çekilişine katıldim Nisan için iş arkadaşlarıma da dedim sizde katılın bana verirsiniz başka arkadaşıma çıktı o kendi kullandı 🙄
Eskobar aynen . En basitlere bile katıldım azmettim. Ama şans yokmuş 😂😂
Cicekliperde banadabi heves geliyor yapıyorum çıkmayınca de siktir lo diyip hepsini takipten çıkıyorum😂
Aagg0207 en büyük şansımı işbankasından ipad kazanarak kullandm sanırım haberim yok beni arıyorlar 😂 instagramdakilerden hiç birşey çıkmadı pes ettim daha da katılmıyorum 😂 arkadaşıma instagramdan söz masası süsleme kazanmıştı çıkana çıkıyor şans olacak 😂 bana dene bunu bile seneler sonra çıktı ya millete her ay çıkar 😂
Eskobar hahah ben de çıktım dolandırıcılar dedim😂
Ecivicivokke e yani kendi nişanı falan varsa başkasına vermesi çokta mantıklı değilmiş 😂😮💨
Aagg0207 bana değil ama kuzenime ps4 çıkmıştı 2 yıl önce çağrı tanerin çekilişinde
TombulHatun kız onu nasıl kazandın bacım anlat hele
Emommom ilk başta benim için girdi hepsi konuştuk diyordu sen kullanırsın diye
Cicikiz kaç sene önce kız belli tarihler arasında işbankası mobili kullanan kampanyaya katılım hakkı kazanıyormuş benim haberim yok iş için filan giriyorum bankaya sonra bankadan beni aradılar ipad kazandınız noterden bir belge onaylatıp göndermeniz lazım diye. inanmadm patrona söyledim iş bankası genel müdürlüğe gittik ben çekilişe katılmışım kazanmışım gazetede bile yayınlanmış ben dönmeyince adamlar bana ulaştı 😂😂
TombulHatun ohh çok iyimis kız