• Muhabbet
  • Instagram cekilisleri hakkında 🌷

Kizlar merhaba Instagram’da uzun süredir hep çekilişlere katiliyorum ama bir kez bile denk gelmedi bana nedense şanssızım belkide ama en çok merak ettiğim gerçekten cikiyormu bu çekilişleri katılıp süpürge altın alan varmı 😀

Aagg0207 ben öle altın cekılıslerıne falam katılmadım. Bı pelus oyuncak ve bıberon cekılısı vardı ına katıldım kazandm. Bırde battanıyelı nevresım setı kazandm. Teyzeme kanguru lazımlık falan cıktı hele bı arladasım var kız nabıyorsa kac kere altın cıktı gittı aldı 😁😁

Matruskaa maşallah demekki çıkana çıkıyor şans işte bazen takipçi için yaptıklarını dusunuyordm ama cikanda çok var 😀

Aagg0207 evet tamamen sans eserı bı yorum yaptm sadece 70 bın yorum ıcınden geldı benı buldu 😁😁 bı kerede e bebekten emzık bıberon kazanmıstım 😁 arada bı katılıyorum yıne

Aagg0207 evlanmeden önce konsept çekilişine katıldim Nisan için iş arkadaşlarıma da dedim sizde katılın bana verirsiniz başka arkadaşıma çıktı o kendi kullandı 🙄

Aagg0207 en büyük şansımı işbankasından ipad kazanarak kullandm sanırım haberim yok beni arıyorlar 😂 instagramdakilerden hiç birşey çıkmadı pes ettim daha da katılmıyorum 😂 arkadaşıma instagramdan söz masası süsleme kazanmıştı çıkana çıkıyor şans olacak 😂 bana dene bunu bile seneler sonra çıktı ya millete her ay çıkar 😂

Ecivicivokke e yani kendi nişanı falan varsa başkasına vermesi çokta mantıklı değilmiş 😂😮‍💨

Aagg0207 bana değil ama kuzenime ps4 çıkmıştı 2 yıl önce çağrı tanerin çekilişinde

Cicikiz kaç sene önce kız belli tarihler arasında işbankası mobili kullanan kampanyaya katılım hakkı kazanıyormuş benim haberim yok iş için filan giriyorum bankaya sonra bankadan beni aradılar ipad kazandınız noterden bir belge onaylatıp göndermeniz lazım diye. inanmadm patrona söyledim iş bankası genel müdürlüğe gittik ben çekilişe katılmışım kazanmışım gazetede bile yayınlanmış ben dönmeyince adamlar bana ulaştı 😂😂

Aagg0207 valla bende şanslıyım bu konularda 😂 instagramda bir fenomen anneden chicco marka göğüs pompası göğüs pedi biberon kazanmıştım getirdende bu sene samsung tab 7 tablet kazandım 🤩