bireylulmeselesi Kızlar hamile kaldığımdan beri tüketmiyorum bebegim 9 aylık oldu halâ yemedim. Ama canım da çok istiyor. Ağır metal ve civa içerdigi için emzirirken tüketilmesi önerilmiyor . Sizler emzirirken tükettiniz mi hiç 😕
Yokdahanelerrr bireylulmeselesi ben 14 aylıkken ilk kez yedim midye de yiyorum üstüne tahin ye zarar oranını azaltıyor doktor önerdi. Yine de aşırıya kaçmamak lazım
Angellove2010 bireylulmeselesi ben emziririrken balık yenmediğini ilk defa duyuyorum balığı çok seven birisi olarak her hafta tüketirim emzirirkende bir sorun yaşamadım
Ozge49595 bireylulmeselesi aaa ilk defa duydum hamilikte yenmiyorda emzirirken de mi öyleymiş Aklımda kalsın benimde öğrendiğim iyi oldu 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
bireylulmeselesi Yokdahanelerrr çok teşekkür ederim ilk defa yicem zaten göbek salatasına katacagım cok yemem 🌺🌺
bireylulmeselesi Angellove2010 dikkat ederseniz tüm balıkları kastetmedim. Hamilelikte ve emzirirken dip balıkları, agır metal ve civa içeren balıkların tüketilmemesi gerekiyor. Ton balığı da bunların içerisinde. 🌺
bireylulmeselesi 2minikmucize evet biliyorum. Ama sonrasında tahin yenilince zarar oranını azalttığını bilmiyordum. @Yokdahanelerrr den öğrenmiş oldum.
2minikmucize bireylulmeselesi doktora sordum hiç biri öyle bir şey demedi evladını emzirme bitikten sonra yiyebilirsiniz🙏
bireylulmeselesi 2minikmucize birkerelik nefsimi kırmak için salataya katıp yedim biraz. Bidaha yemem zaten 🙏