Salı günü kan verdim 16 çıktı bugün kan verdim 43.88 çıktı ebe gebelik için değer düşük dedi anlamadım
Beta artış
mminniemousee 2 günde bir iki katına çıkmış işte. Güzel ilerliyor. Kese görmek için düşük demiş olabilir.
Marbled gebelik demek için düşük dedi haftaya birdaha kan vericem bakalım
mminniemousee O zaman kimyasal gebelik riskinden dolayı demiş olabilir. O da bu değerlere çıkıp düşüyor sonra. Hayırlısı olsun. Kötüyü düşünme.
Marbled amin inşallah
mminniemousee gayet güzel artış olmuş ,şuan sıkıntı yok
Nietzsche teşekkür ederim
mminniemousee on gün sonra falan tekrar ver istersen daha çok yeni o yüzden öyle demiştir
Pullubiber pazartesi tekrar vermeyi düşünüyordum erken mi olur
mminniemousee gebelik için düşük derken bahsettiği şey azaltmış değil gebelik var demek için düşük sonuçta şu an değer çok düşük olduğu için başlangıç aşamasında muhtemelen adet olacağın haftada adetin gecikmemiş bile olabilir o yüzden henüz erken kimyasal gebelikte olabilir diye Doktorlar baştan uyarıyor sonrasında eğer arttıkça binli rakamları gördüğünüz zaman tamam var deniyor
BQuen adet günüm bugündü bakalım hayırlısı
mminniemousee Pazartesi’ye de çok artmaz bence biraz daha bekle
Pullubiber 2 katı düzenli artıyor mu diye bakmak için pazartesi cermeyi düşünüyordum
mminniemousee kız benim de hemen hemen aynı değerdi 2gun arayla yaptığım. Şuan 10ay 23gunluk yerinde duramayan oğlum var iyi düşün iyi olur inşallah ♥️
Kbss amin inşallah teşekkür ederim 🥰
mminniemousee Erken öğrenilmiş bir gebelik hayırlı olsun ☺️ değer artışınız güzel iki katına çıkması gerekiyordu zaten normal yükselmis. Pazartesi yine verebilirsiniz.
Balbebekkkk teşekkür ederim 🥰