Deleted21 anladım kendisi sezaryen isterim diyor özel klinik doktoru varsa para ile belki yapar diye düşünüyor ama burada ki gibi değil sanırım bence de normal doğum en iyisi
Yurt dışı doğum
pina anladım kendisi sezaryen isterim diyor özel klinik doktoru varsa para ile belki yapar diye düşünüyor ama burada ki gibi değil sanırım bence de normal doğum en iyisi
pina şey soruyor bide Türkiye de doğum olsa sonra yurt dışına gitse bebek Türkiye’nin mi vatandaşı oluyor sorun olur mu sonradan
prenses88 Anladım söylerim kendisine
Eskobar evet Almanya’ya gidecek
pina oda uzun iş artık normal doğurur
1papatyaa İstek üzerine sezeryan yapılmıyor onu unutsun 😃 Ülkesine bağlı ama ben 3 gün sancı çektim açılmam olmamıştı hemen ama onda bile 3 gün sancıyı çektirdiler sezeryana almadılar bende istememiştim zaten.. Avrupa ülkeleri genelde istek üzerine sezeryan yapmıyor.. Çok önemli sebebi olması lazım..
Birmelekannesii anladım söylerim kendisine
Eskobar neden Türk vatandaşı olmasını istediniz ki yurt dışında şartlar daha iyi
1papatyaa Almanya’da özel klinik doktoru diye birşey yok.Hamilelik boyunca kadın doğuma gidiyorsunuz.Son ayda hastahaneye kayıt yaptırıp doğum anında gidiyorsunuz hastahaneye.Kadın doğum sadece kontrollerinizi yapar. İsteğe bağlı sezeryan olmuyor risk taşımanız lazım. Türkiye’de doğarsa Türk vatandaşı olur anne baba Türk vatandaşı ise eğer.Baba Alman vatandaşı ise Alman vatandaşı olabiliyor. Benim ilk oğlum Türkiye’de doğdu.Eşim Türk vatandaşı ve süresiz oturumu var çoçuğum Türk vatandaşı oldu.Başka bir arkadaşım doğum yaptı.Onun ki Alman vatandaşı oldu.Kriterleri var vatandaşlığın.
Nonininannisi20 evlendi ama henüz gidemedi işte gidecek eşi Alman vatandaşı ama kendisi Türk vatandaşı