Eskobar insallah canm iste ilk cocugum hemen olmustu ikinciye de uzun suredir ugrasiyorum olmayinca biraz korkuyorum tekrardan anne olamazsam diye iste☹️

Eskobar gozuktum canim bi kac sefer herseyim tertemiz cikti 8 9 aydir da deniyoruz doktor en son gittigimde de 3 ay daha deneyin 1 seneniz dolsun olmassa esinle beraber gel esine sperm testi falan yapcaz dedi iste

Sjsjsssj bekle biraz daha bı dönemdede söylediklerimi uygularsın olur inşallah kendine dert etme

Eskobar insallah canm allahin izni ile allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah♡ havuc suyu nasil yapiliyo ne kadar icmem lazim anlatirmisin sana zahmet ilk defa senden duydum da

Sjsjsssj me demek ne zaman istersen neye kafan takılırsa bildiğim kadar cevaplarım inşallah en yakın zamanda alırız güzel haberlerini hatta haberlerinizi hepinizin🤲🥰

Eskobar amin insallah canm benm keske senle tartismasaymişız cok iyi birisin kalbin cok temiz hakkini helal et uzup kirdiysam seni♡♡

Sjsjsssj kız ne kırması hatırlamıyorum bile asıl sen hakkını helal et bazı şeylere fevri cevap verebiliyorum peride alıştı artık bana 😂