Bayanlar bu ilacı kullanan oldu mu , nasıl yan etkiler yaptı olumlu etkilerini gördünüz mü . Eşimle çok sık kavgalarımız oluyordu dr a gittik buna başlattı ne kadar kullarım nasıl etkileri olur bilmiyorum

Mektep bir teşhis konuldu mu size ? Sakinlik için verilmiştir herkese aynı etkileri olmayabilir deneyerek göreceksiniz ama ciddi belirtilerde doktor a söyleyin ki ilacı degistirsin. Herhalde belli bir zaman sonra tekrar görüşelim demiştir ona göre ne kadar kullanacağınıza da birlikte karar verirsiniz

Mektep ben kullandım 25in bir etkisini görmezsin dozunu bir sonrakinde yükseltecegini dusunuyorum. 50 işe yariyor fakat bırakması gercekten cok zor ben biraktigimda beynim uyuşuyordu sürekli biraktigim ilk 10 gün cok kötü gecti. Şuan gene aynı agrasif ve depresifim gene aynı hayat enerjim yok. Ilaci ömür boyuda kullanamayacagim icin boyle yasamaya alismam gerek sanirim

gshande tahammülünü artırır diyerek verdi , eşim de öfke kontrolsülüğü var ben de gidersem diye kabul etti gidip yaşadıklarımızı anlatınca bana da bunu yazdı 1 ay sonra gelirsin dedi

Kokoshanim08 inşallah artırmaya gerek kalmaz bağımlı olup bırakırken zorlanırsam diye çekinmiyor da değilim

Mektep boşa yorum yapmam istemem ama çok gereksiz ve insanı sinir eden bir ilaç ne etkisini anlıyorsunuz ne yan etkisini saçma sapan birşey devlettw gittiğiniz her doktorun ilk reçetesi

Mektep anladim sanırım genelde öfke problemi için veriliyor ilaca baslarsaniz bir an da kesmeyin eğer baslicaksaniz düzenli kullanın. Psikolojik ilaçları bir anda bırakmak doğru değil uygun dozlarla başlayıp duruma göre mg artırılır , azaltılır ya da sabit kalır inşallah sorununuza care olur geçmiş olsun 🙂

Ergenlik döneminde bana da vermişti bu ilacı pek bı etkisi yok izlenimine göre pskolojine kabul ettirirsen ise yarıyor yani bn bu ilacı kullanıyorum agrasiflesmicem öfkemi kontrol etmeye yarıyor Gbi düşünüp aldığım bı ilaç. İnanırsan mış etkisi yapıyo yani.. umarım anladnz :)

Mektep hiç bir yan etkisi yok hatta etkisi bile yok çok hafif bir ilaç