Cansu37 Eskobar belli belli burda olmandan cok iyi anne oldugun belli bir anne telefonu elıne zor alır ya ılgılenmektwn senin masallahın var rekor kırıyosun 🤣 eminim cok iyi eğitiyorsun evlatlarını
Eskobar Cansu37 karnımda ağlamıyolarya sonuçta tövbe estağfirullah 😂 ya sen onlara üzülme ben onlara gayette ilgi veriyorum dediğim gibi sen testlerle uğraşmadan önce kocanın prensesleriyle uğraş yada ananın evine git alışkınsın
Eskobar Cansu37 kıyamam sana içine dert olmasın bari bak yemeğimi yiyorum suyumu içiyorum meyve de sıktım içtim cevizimide yicem işte çocuklar senin gibi olmasın diye rahat ol😂
Cansu37 Eskobar bulguru cocukta yapar 🤣🤣 dgrrleri hazır zaten neyse evet yemek yapmıs arkadas 🤣🤣 neyseee sen buyuksun tmam
Deleted_1 Eskobar benim yok kuzu ama yanlışım yoksa görümcemin arkadaşı var orda tam da emin değilim ama dünya küçük hiç belli olmaz
Eskobar Cansu37 ay allahım ya söylemek istemiyorum ama sen beni baya zorluyosun ama kızım salakmısın sen zaten yemekleri ben yapmıyorumki ayrıca ıspanak kavurması köfte ve turşuya hazır diyemezsin sen😂 neyin davasını yapıyon sen anlamadımki ya😂
Cansu37 Eskobar ozaman yemk yemek marıfet degil malesef herkez yemek yiyeblyo bnu neden attınki hazır oldıgu belli hergun burda olarak onları zaten yapamazsn
Cansu37 Eskobar yaa kes allah askına yasına hurmeten sus artık kocaman karı olmussun hala laf cambazı yapıyosn
Emommom Cansu37 allah aşkına git biraz kitap oku. Bak Allah’ın adını verdim. Yazma şekline Türkçeye bak ya. Git böyle işlerle uğraşana kadar kendini geliştir biraz lütfen bak yalvarıyorum.