Sevgimizz böyle olan insanları asla anlayamıyorum Bi düşünsene ya o 3 taneyide Rabbım alsa elinden sana bir ders olsun diye cana kıymak nedir yahu cinsiyeti kız diye olacak şey mi gitsin parayı bassın erkek cinsiyetli tuttursunlar o zaman kara cahiller.

Cicilibicili rabbim kimsenin evladını elinden almasın ben 8 haftalık kalbi durdu diye kürtaj oldum hala aklımdan çıkmıyo nerde yalnış haraket yaptımda onun kalbi durdu diye🥲

Sevgimizz Şaka mı bu?
    İnsanlar evlat sahibi olmak için neler yaşıyor. Bu nasıl şükürsüzlük? Ayrıca doktor bilemezken cahil insanlar yüzünden millet köşeyi dönmenin yolunu bulmuş. Kadın erkek derse kız doğarsa ne olacak? Cahiliye dönemindeki gibi toprağa mı gömecekler çocuğu?
    Allah’ım sen görüyorsun ya Rabbim. Evladını kaybeden, evlat sahibi olmak için her ay adetini bekleyen insanlar varken böyle insanlara nasip etme.

Cansu37 banada bakarmisin cnm son adet tarihim 6 subat dogum tarihim 29 agustos 2000

Prensannesiii yav şaka mısınız arkadaşlar allah aşkına. Ciddiye alıyorsunuz bide böyle şeyleri. Allah evlat versin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Hastane koridorlarında gezdirip evlat için acı çektirmesin diyemiyorsunuz. Kız olması için erkek olması için ne olması lazım diye sorup merak ediyorsunuz. Kız ve erkek olması için çocuğun ne olması lazım bu neye bağlı bunu ortaokulda da öğretiyorlar zaten. Bırakın artık şu cahilce tavırları. Laf edince de bize kızıyorsunuz

Cansu37 Senin baktığın Çin takvimi değil mi? Söylesen herkes kendisi bakar zaten çok bilinen bir şey. 😄

Cansu37 Bir de Rus takvimi var herhalde. Yani herhangi bir geliştirilmiş takvim. Çok yeni bir şeymiş gibi, sen icat etmişsin gibi paylaşmana gerek yok yani 😄

Marbled ben ıcat ettim demedim zaten yeni bisey bu ve %80 ni tutuyor cinde tutuyormu okadar veya rusta ben buldumsa ben icat etmis kadar oluyorummm cnmm

Eskobar üstten konusma derken. Nerde gordun ustten konusmamı burda cnseyete bakıyoz diye ustten mi olduk kendinle karıstırıyosn heralde beni togbe ya kendine bakmazlar etraftakılere laf ederler once kendine bak istersen sonra bana laf et !!

Prensannesiii gerçekten şaka gibi ya siz bu arkadaşı peridenin kahini olarak mı atadınız daha hamile değilsin hamile kalırsam kız mı olur diyorsunuz gerçekten günaha giriyorsunuz bu resmen şirktir geleceği yalnızca Allah bilir verin özel bilgilerinizi sonra dolandırsınlar sizi sonra ben ne hata yaptım diye ağlayın 🤦‍♀️