Cansu37 Senin baktığın Çin takvimi değil mi? Söylesen herkes kendisi bakar zaten çok bilinen bir şey. 😄

Cansu37 Bir de Rus takvimi var herhalde. Yani herhangi bir geliştirilmiş takvim. Çok yeni bir şeymiş gibi, sen icat etmişsin gibi paylaşmana gerek yok yani 😄

Marbled ben ıcat ettim demedim zaten yeni bisey bu ve %80 ni tutuyor cinde tutuyormu okadar veya rusta ben buldumsa ben icat etmis kadar oluyorummm cnmm

Eskobar üstten konusma derken. Nerde gordun ustten konusmamı burda cnseyete bakıyoz diye ustten mi olduk kendinle karıstırıyosn heralde beni togbe ya kendine bakmazlar etraftakılere laf ederler once kendine bak istersen sonra bana laf et !!

Prensannesiii gerçekten şaka gibi ya siz bu arkadaşı peridenin kahini olarak mı atadınız daha hamile değilsin hamile kalırsam kız mı olur diyorsunuz gerçekten günaha giriyorsunuz bu resmen şirktir geleceği yalnızca Allah bilir verin özel bilgilerinizi sonra dolandırsınlar sizi sonra ben ne hata yaptım diye ağlayın 🤦‍♀️

kiz cocugu istiyorum hesaplaya bilen varmi?

Marbled aynen. Millette gelmiş şaka gibi tarih veriyor bana da bak bana da bak diye. Sanki %100 doğru bilecekmiş gibi. O da gayet emin şekilde kız erkek diyor. Millette inanıyor. Şaka gibiler 😂

Gun şaka mısınız ya ? Sipariş üstüne mi oluyor böyle cinsiyetler. Kız istiyorum hesaplayabilen var mı ne ? Onun verdiği tarihlere göre mi hamile kalmaya çalışacaksın. Şaka gibisiniz. Allah aratmasın da sağlıklı evlat versin demek yerine peşine düştüğünüz cahil işlere bak.

Emommom ya kardesm siz nerenizden anlıyosnz ben %100 demedim zaten millet merak ediyor işte bende bakıyorum ki cogu arkadasımın tuttu oyuzden soyluyorum yani sanki parasıylan bakıyorumm merak ediyolar bende soyluyorum onlarda salak degl heralde ben kz diyesi kız kıyafetleri alacak halleri yok bu