Amannebileyim Kızlar sizde de oluyor mu bembeyaz incecik bir kıl gibi bir şey vücudumun çeşitli yerlerinde çıkıyor bir de baya uzun oluyor kopartıyorum başka yerden tekrar çıkıyor 😂
Canoo Amannebileyim 😂😂 üst kolumdan çıkmıştı benimde kopardım bir dahada çıkmadı. İplik gibi dimi? Neden oluyor bende bilmiyorum.
Matruskaa Amannebileyim Bana ıkı kere oldu asıl garıp olan uzayana kadar farketmemem 😁😁 gecen sene oldu omzunda cıkmıstı 6 ay sonra yıne aynı omzumda cıkmıstı 😁
Deleted_1 Amannebileyim benimde omuzumda çıkıyor cılız ince bazen aylarca bakmayı unutuyorum bi baktığım da saç teli kadar uzun oluyor 😂😂
Bsrkaya Evet bı sefer kasımda olmustu. Ve kopardığın zaman kopardığın yerden tekrar çıkıyor. Sen elleme o kendisi dökülsün oylelikle kayboluyor. 🤗
Amannebileyim Canoo aynen aynen ip gibi incecik cansız bir şey benim de üst bacağımda belimde göbeğinde falan çıkıyor
Amannebileyim Marbled Geçen hafta gebelik için kan vermeye gitmiştim sağlık ocağına genel kan testi de yaptılar ama bir eksiklik gözğkmüyor demişti bilemiyorum yine de
Dolunayy Amannebileyim Sağlık ocağı d vitaminine bakmıyor artık . Özelde baktırmanız gerek. Genel baktıkları dediğiniz şey vitaminler değildir
Sept Matruskaa çünkü sanki bir anda uzuyo galiba 😂 benim böyle olmadı ama çenemde var bitane siyah. Yüzüm gayet normal uzarken de göremiyorum bi sabah bi uyanıyorum sakal gibi bitivermiş ve uzun nasıl oluyor anlamıyorum sihirli bi’ şey 😂