Deleted_1 Cicekliperde büyü var yok demiyorum ama bu günlerde kafasına taş düşse büyü yapılmış diyorlar yazık günah değil mi bu zor zaman da 500 tl kaptırmış
Cicekliperde Deleted_1 tabi yazık. Az para değil . Ben de birisinin falıyla ilgili yazmıştım ona galiba. Dedi 80 TL ye baktırdım sen de baktır falan dedi. Yok ben baktırmıyorum dedim de gerçekten problemi olduğuna inanmıştım.
Deleted_1 Kayrasayar Allah yardım etsin ama çok üzüldüm bu zor günlerde yazık değil mi parandan oldun Allah onların cezasını versin inşallah
Kayrasayar Deleted_1 inanın sadece oglum un kumbarasından alıp attıgıma üzülüyorum 4 yaşındaki oglum un parasıydı o hayrını görmesinler inşallah zehir zıkkım olsun
Senkonusma Ben napacagımı biliyorum ona. Siz rahat olun pişman olacak bu yaptıklarına. Eşim avukat kızlar.
Kayrasayar Senkonusma iban numarası var bende adı cansu gedik iban atarken oyle dedi gerekiyorsa atayım
Senkonusma Adi karı zaten milletin profilini inceliyor ordan bilgi edinip aynısını sana söylüyor sende gerçekleri söylüyor sanıyorsun
birdemettiyatro Quenn diye birini ifşaladım dolandırıcı sakın inanmayın diyen değil mi yahu bu oxygen ? Ben mi yanlış hatırlıyorum
Deleted_1 birdemettiyatro aynen bide dünyaya tekrar gelseniz eşinizle evlenmek istemiydiniz diye bir postta orda şu yorumu yapmıştı bana büyü yapmışlardı büyüyü bozduk çok mutluyuz deyince millet ona kandı sanırım
Aramsamsam Ozueidud Çocuğunuz var birde hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz ya çocuğunuzdan çıksa. Utanmiyorsunuz da insanların rizkiyla oynamaya,zıkkım olsun size
PiTi Ozueidud sana öyle bi büyü yaparım ki feleğin şaşar iki ayak üstünde duramazsın ver milletin parasını hemen ahlaksız
Rouge Deleted_1 milletin günahından hoca yalanlarından zor mutlu olur gerçekten böyle olucak goruceksin bu hic sasmaz
birdemettiyatro Deleted_1 Ya insan hiç mi korkmaz haram paradan ya ben anlamıyorum nasıl insanlar olduk ne yiyip ne içiyorlar da böyle kanı bozuldu böyle insanların anlam veremiyorum nasıl geçiyor boğazlarından o paralar.
Rouge Deleted_1 kadının hayal gücüne bak zevk almamama muskası yapmıslar demişler nasıl kafalar bunlar yarabbim
Deleted_1 Rouge inşallah öyle olur kötü insanların mutlu olmasını istemiyorum şimdi kesin parasını geri yollamış mı nasıl anladınız o olduğunu
Deleted_1 Rouge valla cinsellik diye diye kafayı yemişler ya önce bi saygı düzeyinde ilerleyen bir evliliğin sen onu o seni kırmaktan korkan eşler olsun gerisi gelir zaten bunların derdi kocam beni tatmin etsin sevmesede saygı göstermese de olur kafası🤦♀️