TombulHatun Eskobar kız bana bile yazdı yıldızname baktır çok uygun bakıyor sınavla ilgili bişeyler söyler filan dedi. Direk nunara attı. Aradan bi kaö gün geçti baktırdın mı diye soruyor baktırmicam dedim de yazmayı kesti 😂🤦♀️
Deleted_1 TombulHatun çünkü senin zaafının o olduğunu biliyordu zeten kimin ne derdi varsa ona göre kurban seçiyor
TombulHatun Eskobar 😂 aman çok lazım sevmesin herkesi bir derdinden yakalamaya çalışmış benim sınav dönemimde yazdı bana da
TombulHatun Deleted_1 ya sorma hadi bi tavsiye verdin süreklide baktırdın mı diye soruyordu ismi başkaydı. İnsanlar ne şartlarda para kazanıyor nasıl boğazlarında geçiyor anlamıyorum
Deleted_1 TombulHatun kız öyleleri senin benim gibi merhametli değil ki merhametleri olmadığı için herşeyi yapabilirler yani
TombulHatun Deleted_1 kız ben korkarım çoluğumdan çocuğumdan çıkar diye Allah onlara da yedirmesin vallahi ya
Deleted_1 TombulHatun kız vicdanı olan öyle yapmaz zaten aynen rabbim böylelerine fırsat vermesin hep söylerim burda hassas noktanı asla kimseye söylemeyeceksin
Deleted_1 Eskobar ahaha deli ya valla benim anam çok insaflı bak şimdi anam hassas noktam zorla zayıf noktamı söyletiyorsun 😂😂şimdi biri çıksa anana Muska yapmışlar dese gelde ananı kurtarmak için hoca arama🫢😬
Eskobar Deleted_1 kankaaaaaaa sakın kanma öylelerine dolandırıyolarmış bende burda öğrendim parayı alıp puf oluyolarmış bak sakın😂😂😂 hakkımı halal etmam bak😂😂😂 ananda büyü müyü yok ben kefilim 😂😂😂 cinlere mukkayyet olalım
Eskobar Deleted_1 amin Sadece yokluğumumu vaşla artık herşiciklerimi saklıycam tırnağım acısa kan kusacam kızılcık şerbeti içtim dicem😂😂😂