merhaba kızlarrrr💐💐
buz lazere gidiyorum regl iken gitmedim hiç ama gideceğim
lazer ışınları ve regl hormonlarının birbirine etkisi var mıdır acaba
hormon değişikliğinden dolayı lazerin etki etmemesi veya ışınların hormonları etkilemesi falan
bilgisi olan veya fikri olan var mıııı
teşekkür ederim şimdideennnnnnn 🫶🏼🫶🏼🫶🏼🌺🌺🌺🥰🥰🥰
buz lazer ve reglin birbirine etkisi
sue Benim gittiğim yerde regl döneminde kesinlikle yapmıyor ona göre tarih seçtiriyorlar ve regl döneminize denk gelirse arayın 1 hafta sonrasına randevu veriyoruz diyorlar olmuyor yani o dönemdeyken
sue regl döneminde yapılmıyor sanırım. Genelde en uygun zaman regldan sonraki haftadır
sue bende şu an lazere giriyorum. Reglden en az 5 gün önce ve sonraya randevu veriliyor. Cilt hassas olduğu için kabarıyor tepki gösteriyor diyolar. Çoğu yer dikkat ediyor buna.
sue merhabalar iyi akşamlar diliyorum. Güzellik bakım uzmanı olarak şunu söylemek istiyorum ki regl olurken lazere zaten gidemezsiniz regl iken atış yapan hiçbir yer şu ana kadar hiç duymadım ve size her seans bittikten sonra regl ne zaman bitiyorsa ondan ¾ gün sonra yani regl biticek ve üzerinden ¾ gün geçicek öyle çağırılması gerekiyor bu sadece lazer için değil kuaföre gidenler ağda yaptıranlar için de gerekli regl olduğunuz zaman kaş bıyık vs bacak alma işlemi yapmayınız eğer yapıldığı takdirde daha çok çıkacaktır.
İyi günler diliyorum..
@Defnee @birdemettiyatro @Birgariphanci @Telvesizkahve @nisaaa2741 🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼anladım kızlarrr çok teşekkürler 🥰🥰güzellik merkeziyle konuşacağım🌸🌸🌸