Kızlar ben evlendiğimden beri gecelik giymedim . Bohçadaki Pierre cardin saten gecelikleri hep attım çöpe . Şimdi almak istiyorum bişeyler ama seçemiyorum 🤣 eşimde diyor bu zamana kadar hiç hevesli değilsin . O öyle diyince neden eksik kalayım diye düşünmeye başladım

Peride bu tartışmayı sabitledi.

wildangel ben giyiyorum seviyorum böyle şeyleri ama mesela saten takımlarımı falan yatarken pijama niyetine. Hangi aşamada giymem gerektiğini bilmiyorum galiba 😂 bu seksi olan çamaşırlardan da giydim 2 defa ama sanki gülesim geliyo tutturamıyorum eğreti geliyo gibi oluyo 😂 zamanını mı bilmiyorum acaba?

wildangel fiyatları baya uygunmuş ceyizdeki o satenlere dünya para bayilinca hepsi öyle pahalı sanıyordumm. Siz aldiniz mi kalitesi nasıl

Sept Bence önemli olan bunları giymek değil o ruha o moda girmek. Hani bazen mankende çok güzel duran elbise bizim üstümüze yakışmaz ya bu da o hesap ben o satenlerin sadece sortlu olanını giydim bir iki. takım iç çamaşıri giymeyi severim mesela ama eşim direk çıkarttirir ama ben kendim için almak istiyorum yakışacağını düşünüyorum bakalım alıp denicem bı

Roselove muthiş değil mi 🙈
        Daha neler neler varda başlangıç için iyi bunlar 😂

Sept zaman mekan farketmez bum 💥 diyormuşum:) aslında bende saten olanları alt üst takımları gece yatarken giyiniyorum onun dışında fantezi kıyafetlerini elbisenin altına giyinirim eşimde ucundan kıyısından görünce hoşuna gider sonrası mağlum 🤤

• Sept bunu yanıtladı.

BQuen evet çeyizdekiler takım olduğundan gereksiz pahalı,bu paylaştıklarımın hepsi bende mevcut ve inanılmaz güzeller göründükleri gibi tavsiye ederim çok daha uyguna bile var biraz bakınırsanız bulursunuz.

Eskobar 🥺🥺🥺 😂😂 biraz g*t lazım :))) azıcık göğüslerden küçültmek laızm :) biraz dudak dolgusu , azıcık çene sivrileşssin, kaşlara da bi cila atalım ben tamamım 😂😂