wildangel Sept zaman mekan farketmez bum 💥 diyormuşum:) aslında bende saten olanları alt üst takımları gece yatarken giyiniyorum onun dışında fantezi kıyafetlerini elbisenin altına giyinirim eşimde ucundan kıyısından görünce hoşuna gider sonrası mağlum 🤤
Sept wildangel ben direkt giydim mesela 😂 kıyafetin altına giymek aklıma gelmedi demek ki deneensin☄😂
wildangel BQuen evet çeyizdekiler takım olduğundan gereksiz pahalı,bu paylaştıklarımın hepsi bende mevcut ve inanılmaz güzeller göründükleri gibi tavsiye ederim çok daha uyguna bile var biraz bakınırsanız bulursunuz.
Azramomyy wildangel tavsiye edeceğin başka modeller varsa seve seve incelerim evlilik yıldönümü yaklaşıyor çok şık bir şey var aklımda tabi şık bir gecelik ve elbise de şart 😂🤩
bitterdelisi24 Eskobar 🥺🥺🥺 😂😂 biraz g*t lazım :))) azıcık göğüslerden küçültmek laızm :) biraz dudak dolgusu , azıcık çene sivrileşssin, kaşlara da bi cila atalım ben tamamım 😂😂
Papatyaaa bitterdelisi24 bir kaç kişi güzelsin yazmış bende görmek istiyorum seni kız merak ettim ☺️🌸
bitterdelisi24 Papatyaaa hani kim yazmıs 😂 samimi olduğumuz kişilerle fotolaştık hani güven önemli 🥰🥰
Azramomyy wildangel hepsi. Birbirinden güzel hepsinin kullandınız mı 😍 göründüğü gibi geldi mi bedenleri kumaşı
wildangel Azramomyy evet gerçekten hepsi göründüğü gibi kusursuz geldi,sık sık kullanmıyorum ayda bir falan yoksa tadı kaçar :) 49 kiloyum en küçük bedeni alıyorum ben o yüzden beden konusundada sıkıntı yaşamadım.