Marbled Gurbetgelini_ Sağlıklı beslenmen sütüne daha iyi yansır. Hamur işi, fazla karbonhidrat ve şeker tüketimi bebeğin için iyi bir şey değil ki. Yeterli besinleri alıyorsan, sağlıklı besleniyorsan hem bebeğine hem kendine iyilik yapıyorsun.
Gurbetgelini_ bitterdelisi24 valla canım 1 litre demeyeyim ama bir-iki bardak limonlu su içiyorum aç karnına ☺️❤️
Cicikiz Gurbetgelini_ bende emziriyorum 3 haftada arada kacamakla 7 kilo verdim 75 ten 68 e düştüm devammm
delikcorap Gurbetgelini_ benimde bilmem kaçıncı girişimdi şimdi yaklaşık üç aydır yapıyorum 22 kg verdim. Diyetisyen kontrolünde bence sende bırakma kilo vermek çok güzel beden küçülmesi olmayan kıyafetlerin olması süper 🤩
TombulHatun Gurbetgelini_ aç kalmadığın sürece kesilmez aksine sağlıklı beslendiğin için sütünün kalitesi bile artar. Ben de 10 gün filan oldu diyetisyene başlayalı 6 günde 4 kilo verdim bu cumaya kadar kaç daha gidecek bakalım bu sefer olacak Tombulluğum sadece adım da kalacak 😂😂😂
Ecivicivokke Gurbetgelini_ @TombulHatun tombulcugumla tam gaz gidiyoruz bende 10 kilo verdim 😎 devam ediyorum 💪🏼 bende çok iradesizdim ama yaptım sende çok rahat yaparsın yeter ki inan kendine aynaya baktığında mutlu olmak istiyorsan biraz kendini kisabilirsin 💪🏼 hadi bakalım devam 😎
TombulHatun Ecivicivokke senin arada yaptğın kaçamakları saymıyorum 😂 ben 30 kilo vermeyi hedefliyorum inşallahhhh 😂
Ecivicivokke TombulHatun sus sus o konulara girmek istemiyorum 🤭 dün gece bir seyler yedim yine🤭 benim hedef de 25 💪🏼 10 gitti kaldı 15😎
TombulHatun Ecivicivokke ooo haksızlık sen benden önce başladın hemde kaçamak yapıyorsun açım aççççç 😂😂
Cicikiz TombulHatun bende 68 i gördüm tombulcum 75 ten indim akşam yemeği faslını bitirdim kabak yedim haşlanmış kabakk acimmmmmmmm😒😂😁