Deleted_1 Poyrazbukett siz kaç gün içip faydasını gördünüz ben 15 gün içtim ama hamile değilim malesef
Poyrazbukett Deleted_1 1 -2 haftada oluyor , ilişkiden sorma kalkmayın sırt üstü 30 dk kalın veya abdesti sabaha alın
Zeynep03 Poyrazbukett @Deleted_1 ebet onu çok söylüyolar ben hemen kalkıp temizleniyodum lavaboya gidiyodum. Gitmemek lazımmış beklemek lazımmış yarım saat
Zeynep03 Deleted_1 diğer açtığım postta bir arkadaş söyledi adetliyken ilk gün başlamış içmeye 10 gün sonra 10 gün de incir havuç kürü varmış onu yapmış gebe kalmış. İncir havuç kürü de internette varmış. 🥰
Zeynep03 Nurella_ kadın hastalarıkları için diye biliyorum ben yani benim içme sebebim o olacak yumurtalıkları temizliyo çalıştırıyo diye biliyorum 🥰
Poyrazbukett Deleted_1 boşuna yapma içilmiyor ben doğan kürünü tek içebildim o cok ağır ve şekerli geliyordu 😂
Poyrazbukett Deleted_1 soğanı kabuklarıyla birlikte 4e bölüp kaynatıp içiyorsun internete yaz çıkar tam tarifi suan aklıma gelmiyor . Sanırım bir orta boy soğan ve 1 bardak suydu. Açıkçası pek düzenli yapmadım 4-5 gün içtim 😂 ondan sonra hamile kaldım .
Deleted_1 Poyrazbukett He anladım canım sağol ben kabuksuz 15 gün içtim demekki herkese aynı etkiyi göstermiyor
Srrzy Zeynep03 alışıyor insan bir iki içince bende hamilelikten öncr yaptım bu kürü ve faydasını da gördüm yine yapıcam adetim bitince