Limonlupopkek Evlenecegi gün aldatıldığını oğrenir ve kimsenin istemedigi yerlere gitmek isteyip öğretmenlik yapan kisi *bu yazdigim gibi kisa bir sekilde kitap karakerlerini ve kitabi bulalim. Benim de karşıma sosyal medyada cikti. 🌹
kbr41 Limonlupopkek birazcık bir kürt sevdim kitabı gibi geldi öğretmen deyince ama o aldatılmıyordu sanırım 😂
kbr41 Limonlupopkek bende bitane yazayım o halde çalışmaya yurt dışına gidiyordu Almanya ya orda bir kızla flört ediyordu babası ölünce Türkiye ye dönüyor adam fakat kız sözünü tutup Türkiye ye dönmüyor yıllar sonra adam kendi kızıyla tren garında karşılaşıyor baya açık anlattım kitabı bakalım kimle bilecek 😂
Ginger Limonlupopkek okuduğum gibi direk calikusu dedim çok severim kitabını okudum ayrı ayrı filmlerini de izledim
zigoflavya Limonlupopkek Yabancı bir ülkede suçlu sanılarak haksız tutuklanan bir adam bir şekilde kurtulup memleketine dönüyor ve adı cinayet soruşturmasında geçiyor
LiTeraRy Limonlupopkek bana gore hastalikli ve sacmasapan psikopatca bir takinti kendini bitiriyo resmen bombos bir kitap bana gore bosuna alip okudum diye dusunuyorum simdilerde zamanima ve parama yazik oldu bana gore hele kendini bos ssyler icin cezalandirmasi falan tamamen israf 🤦♀️
Limonlupopkek kbr41 Çalıkuşu feride♥️ kaç defa okudum sayisini bile bilmiyorum. Hala ara ara acip okurum
kbr41 Limonlupopkek daha önce hiç okuma fırsatım olmadı demek ki güzel bir kitap benim bahsettiğim kitapta kürk mantolo madonnaydı
bitterdelisi24 Limonlupopkek ama asırı kısa anlatmışsın hıc bilgi vermemıssın bu sekılde bilen de bulamaz ki.. ama post cok guzel 👍
Limonlupopkek bitterdelisi24 ya okuyan kisinin aklina gelir diye dusundum. Koy ogretmenligi deyince genelde akla hep Çalıkuşu feride geliyor 🤭
bitterdelisi24 Limonlupopkek ay bende uc kere okudum :) cok da severim ama asla aklıma gelmedi 🤷🏼♀️ Sorun bende sanırım :)
Nurellaaa Limonlupopkek direk okudum aklıma hemen çalıkuşu geldi ben de 3 defa falan bitirdim mükemmel bir kitap