40 gün olucak yarın doğum yapalı ne zaman ağda yapılabilir kızlar jiletten çok tahriş oluyorum artık ağda yapmak için can atıyorum 😣 kesik bölgeye yakın veya kesik bölgeye sürülebilirmi sir ağda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim canımlar 🙏🏻

dolapfaresi altlara yapıp yakınını elle halleditim o zaman zaten cesaretimde yok ama mecbur hissediyorum kendimi🤭

Poyraztaha30 bnm gecmedi cnm uyusukluk biraz azaldi genitalin üstünde de vardi uyusukluk hatta simdi agda yaparken bile üst kısmı cok acimiyor uyusukluk kaldi bnde 18 ay oldu

Poyraztaha30 vallahi bnm genitalin sag tarafi yarim uyusuk dr dikiş dügümünün orda bittigini söyledi agdayla alirken ora hic acimio kendim almasam biri alsa orayi almadi sanarim yani

Poyraztaha30 2 buçuk ay önce sezaryen oldum. Artık ağda yapmam gerekiyordu kolları sıvadım ve yaptım 😰 Yalnız sezaryen dikişimin üzerine ve yakın yerlerine yapmadım cesaret edemedim. Bence siz de diğer yerleri ağda yapıp dikiş bölgenize ve yakın yerlere yapmayın ne olur ne olmaz

Bsksbb01 evet bende öyle yapıcam inşallah fırsat buldupum gibi 🥲 yakın olan bölgeleri nasıl hallettiniz peki ellemi jiletmi hilet yapmaya da korkuyorum ben oraya zaten

Poyraztaha30 iki sezeryanımda da kırk kontrolüne giderken komple ağda yaptırdım hiç de bir sorun yaşamadım Kİ iki sezeryan arası 17 ay 🤷🏻‍♀️

Poyraztaha30 45. Gün gidip yaptırdım 42 günde kanamam olmultu zaten hiç bir sorun yaşamadım, ama hala o bölgeye yapıştırıp çekilirken değişik bir acı hissederim 🙈