Rana_elis bi kaç sorum olucak takıldıktan ne kdr süre sonra ilişkiye girdiniz doktor 10 gün dedi ama biz 9. gün oldu malesef bi sorun olu mu ilişkiden sonra afedersiniz sabah baktığımda leke tarzında kan gelmiş azıcık normalmidir acaba kayma falan olmuşmudur kayma olacak kadar da ilişki olmadı yani hemen oldu bitti teşekkür ederim 💚
Etipetito Rana_elis 1 soruna cevap vereyim bana da 10 gün sonra ilişki olur dedi ama benim kanamam bittikten sonra ilişki oldu 10 günü bitmedi yani Evet benim de ilişkiden sonra lekelenmem oluyor ara ara bu nornal canım ama 3 ayda 1 kontrol ettir yine de 😊
Sessiz_oyuncu Rana_elis 1. Soru bişey olmaz 1 günden Soru sanırım bazen ara lekelenme olacak zamanla bitecek. Benim 3 ay oldu taktıralı hergün lekelenme var doktor sabret dedi bakalım
Ayynoluyooo Sessiz_oyuncu kontrole adetliyken mi gittiniz acaba birde nasıl kontrol ediyorlar bana takan ebe kadın doğuma git 1 ay sonra dedi ultrasonla bakıyorlar dedi
Sessiz_oyuncu Rana_elis hafif kanlı ilişkiden sonra olmuyor ilişki esnasında flnda olmuyor sadece ayakta dolanırken fln akıntı gibi geliyo. Günlük ped kullanıyorm
Sessiz_oyuncu Ayynoluyooo yok adetliyken değil karından baktı göremedi alttan baktı sonra o zmn gördü.