Kızlar benim adetim Haziran 10 da bitti daha sonra aralıklarla korunmasız ilişki yaşadık 1.5 hafta önce göğüslerim ağrımaya ve dolgunlaşmaya başladı ama şimdi göğüs ağrım yok 1 hafta sürdü kasıklarımda bir ağrı ve her akşam başlayan bir baş ağrısı da oluyor tecrübelerinize dayanarak bana cevap verebilir misiniz sizce hamile miyim?? daha adet olmadım 3 ya da 5 gün var adetime
Sizce Hamilemiyim ?????
Bu ay bende sen gibiyim erken belirtiler yasadm adete 10 gun varken kasık agrısı gogus agrısı vardı suanda sadece gogus agrısı var ve gogus ucrarımda kabarcıklar oldu adetim 1 gun gecikti bakalım insallah vardır senin de olablr cnmm yani
Tecrübeli olan arkadaşlar varsa rica etsem yorum yapabilirler mi???
Ben reglime 6 gün kala öğrendim iki belirtim vardı biri sık idrara çıkma diğeride aşırı bir göğüs dolgunluğu ve kahverengi kısmın baya koyulaşması 😊 ben ovulasyon testiyle günleri bulup değerlendirdiğim için neredeyse emindim ve bigün giyinirken baktım aynada göğüslerim irileşmiş kasıklarımda ilginç ağrılar vardı normalde regl ağrım kasığıma değil belime vurur kesin hamileyim dedim 3 haftalık hamileydim 😂
Mucize2 zaten hamılelıkte belirtıler olur iser istemez kasıkta agrı göyuslerde hasasıyet agrı sureklı uyku hali halsızlık ve acılan ilştahh ben mesela ogluma hamıleyken bilmiyordum bi iştahım acılmiştı ılk ayımda 3 kılo almişim sureklı yıyordum gunumde 1 gün geçince ve kasıklarımda agtıyınca supe ettım kan teste çıktı fakat çok azdı yukselmemiştı hata özel hastaneye gıtmiştım ıkı gün sonra bır daha gel dedıler gtc yukselırse bebek yukselmese başka bişidedıler çok üzülmüştüm
Kızlar benimde iki gün geçti ama daha adet olmadım acaba havalardan mı
Bende memeleketteyim 19 gün gecikti randevu bakıyorum burda bulamıyorum test alsam cıkmazsa diye üzülürüm diye cesaret edemiyorum arada miğdem bulanıyor ve gün icerisinde kendimi cok halsiz hissediyorum ara ara kasık agrım oluyor ama ilk hamileligimde cok olmuştu biraz kafamda soru işaretleri var yoktur diye kısmet inşallah hamileliktir bilmiyorum inşallah sizde hamilesinizdir 🥰🙏🏻