Kızlar benim adetim Haziran 10 da bitti daha sonra aralıklarla korunmasız ilişki yaşadık 1.5 hafta önce göğüslerim ağrımaya ve dolgunlaşmaya başladı ama şimdi göğüs ağrım yok 1 hafta sürdü kasıklarımda bir ağrı ve her akşam başlayan bir baş ağrısı da oluyor tecrübelerinize dayanarak bana cevap verebilir misiniz sizce hamile miyim?? daha adet olmadım 3 ya da 5 gün var adetime

Bu ay bende sen gibiyim erken belirtiler yasadm adete 10 gun varken kasık agrısı gogus agrısı vardı suanda sadece gogus agrısı var ve gogus ucrarımda kabarcıklar oldu adetim 1 gun gecikti bakalım insallah vardır senin de olablr cnmm yani

Tecrübeli olan arkadaşlar varsa rica etsem yorum yapabilirler mi???

Arzukesk canım merhaba şunu söyleyeyim ben tecrubeme dayanarak bu belirtıler hem hamilelik hemde adet agrısı gıbı ıkısıde ayni oldugundan anlasılmıyor sadece kasıkların agrısı el vurulmayacak kadar agrıyorsa kesin hamılesındır ınsalahh

Cansu37 senin göysunjn ucunda kabarcıklar varsa hamılelık belirtısıdır canım

Yuzu bak mesela bakmıyorum tamm mı durdukca beyazlasıyor mesela bakıyım diyorum beyaz sonra kendiliginden gidiyo kpatınca gogsumu tekrar rengi acılıyo beyazlıyor ınsallah gebelıktır ya

• Yuzu bunu yanıtladı.
          • Yuzu bunu beğendi.

Cansu37 insalahh rabbım gönlüne göre versin

Yuzu canım cevabın için teşekkür ederim ama şöyle söyleyeyim bu belirtiler adetime 10 gün kala oldu psikolojik de olabilir diyorum adetim gecikirse test yapıcam en garanti sonuç o diye düşünüyorum

• Yuzu bunu yanıtladı.

Ben reglime 6 gün kala öğrendim iki belirtim vardı biri sık idrara çıkma diğeride aşırı bir göğüs dolgunluğu ve kahverengi kısmın baya koyulaşması 😊 ben ovulasyon testiyle günleri bulup değerlendirdiğim için neredeyse emindim ve bigün giyinirken baktım aynada göğüslerim irileşmiş kasıklarımda ilginç ağrılar vardı normalde regl ağrım kasığıma değil belime vurur kesin hamileyim dedim 3 haftalık hamileydim 😂

Arzukesk aynn ama benim 1 gün gecmiştı kan testı yaptırdım hamıle oldugum cıkktı insallah seninde bebegın vardır hamılesındır bence rabbım gönlune göre versinnn

Mucize2 zaten hamılelıkte belirtıler olur iser istemez kasıkta agrı göyuslerde hasasıyet agrı sureklı uyku hali halsızlık ve acılan ilştahh ben mesela ogluma hamıleyken bilmiyordum bi iştahım acılmiştı ılk ayımda 3 kılo almişim sureklı yıyordum gunumde 1 gün geçince ve kasıklarımda agtıyınca supe ettım kan teste çıktı fakat çok azdı yukselmemiştı hata özel hastaneye gıtmiştım ıkı gün sonra bır daha gel dedıler gtc yukselırse bebek yukselmese başka bişidedıler çok üzülmüştüm

Kızlar benimde iki gün geçti ama daha adet olmadım acaba havalardan mı

Arzukesk

Bende memeleketteyim 19 gün gecikti randevu bakıyorum burda bulamıyorum test alsam cıkmazsa diye üzülürüm diye cesaret edemiyorum arada miğdem bulanıyor ve gün icerisinde kendimi cok halsiz hissediyorum ara ara kasık agrım oluyor ama ilk hamileligimde cok olmuştu biraz kafamda soru işaretleri var yoktur diye kısmet inşallah hamileliktir bilmiyorum inşallah sizde hamilesinizdir 🥰🙏🏻

Yuzu inşallah dediğin gibidir çok istiyorum

• Yuzu bunu yanıtladı.

Nefesimm inşallah ikimiz de güzel haberler veririz Allahım gönlümüze göre versin

Nefesimm hiç üzülme insallah vardır hamılelık canım benim rabbım gönlune göre versin

Yuzu bende öğrendiğimde çok düşüktü değer ama çok şükür düzenli artış olmuştu

• Yuzu bunu yanıtladı.

Mucize2 evet rabbim diliyen herkese nasip etsin insalhhh bn ilk hamileligimi 16 yasında tattımm çok güzel bir duyguu insalhh anne olmak iteyenler de rabbim taddırsın aminnn