Kızlar galiba hamile değilim test yaptım adetten sonrayı bekleyemedim test yaptım negatif çıktı artık bir sonraki ay inşallah

@“Arzukesk”#p681940kan testımı yaptırdın canım

Yok yaptırmadım ben yurt dışında yaşıyorum burda yapmıyorlar adetin üzerinden 10 gün falan geçmesi gerekiyor dün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı

Arzukesk olsun bazen teste cıkmıo ona güvenme kan testi yaptırırsın canımm inşalhh hamilesindir rabbım gönlune göre versin

Ay inşallah bakalım adetime son 1 gün yarın adet olmam gerekiyor inşallah olmam

Yuzu

Cok tesekkür ederim hava degisiminden gecikme oldu galiba regl oldum cok umutlanmıştım kısmet degilmiş demekki Rabbimde sizin gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻🥰cok sağollun🥰🤗

Arzukesk canım nldu hamilemisin bnde yurt dışında yaşıyorum özeniyorum Türkiye dekiler hemen gidip kan verip rahatlıyorlar biz burda deliriyoruz

Betul66 adetin tarihinin üstünden 1 hafta geçsin diyolar öyle kan alıyorlar canım 😏

Sadem ben de Avusturya adetim gecikti test yaptım silik çıktı çok heyecanlıyım yarın tekrardan yapıcam

Sadem evet amazonda 20 Euro ya kan testleri var cnm Ben Ordan Aliyorum kendin yap kantestini Evde

Arzukesk naptın canım test yaptın mı tekrar

ilayda-17 hiç bilmiyordum böyle birşeyin oldugunu doğru sonuçlar veriyor mu ?

Sadem link ve Resimde atilmiyor cnm sen amazonda Schwangerschaft Blut Test yaz o cikar adi FIRST TO KNOW KUTUNUN USTUNDE BOLE YAZIYOR bulunca haber ver Bana cnm

Sadem Rica ederim cnm gereckten idrar testinden once cikar Bana da Bildir durumunu hamilemisin merak ettim hersey gonlunce olsun☺️🌺