Cimbomluu Kizlar 13 aylik kizim ver emiyor hala bende hamile oldugumu öğrendim acaba emzirmeye devam edebilirmiyim? Anneme kalirsa zehirler diyo ama biz yurt disinda yasiyoruz burdaki kadin doktoruma sordum öyle bisey yok dedi yinede emin olmak istedim
Sarisin_Anne Cimbomluu Tandem emzirmeyi bi araştırmanızı tavsiye ederim. Hamileyken de emziren anneler var doktorunuz daha iyi bilir tabi ki 😊
Merveyldrm Canim emziremezsin haram süt diyorlar benim maalesef bi fikrim yok kuzenimde ayni seyi yasadi dört ayliga kadar hamile oldugunu anlamadi bebegine dört ay süt verdi bisey olmadi ama dinen haram diyolar bilmiyorum
Cimbomluu Merveyldrm baya bi arastirdim da canim öyle bisey yokmuş ki haram degil o zehirlenir bebek diye söyleyen teyzelerde hakiszmis emziriliyomus doktor bi sıkıntı yok dedigi sürece
Merveyldrm Cimbomluu Doğrudur canım o zaman dedim ya bilgim yok diye doktoruna danıştıktan sonra sıkıntı yok o zaman 🥰
Freedom Cimbomluu Cocukta bi sikinti yaratmazsa olur. Benimde doktorum biwey olmaz demiwdi. Ama haram oldugunu oyrendim ve aliwdira aliwdira bir ay icerisinde sutden ayirdim bebegimi.