gshande Cicekliperde Popy_ ipeksi Uykulupingue Goat Nebilimne Deleted_1 Eskobar Arzukesk Allah razı olsun umarım sonuç iyi cikar çok teşekkürler.
gshande @Cicekliperde @Eskobar @Deleted_1 @Nebilimne @Goat @Uykulupingue @ipeksi @Popy_ @Banuyildirimmi @ZRaporu @AksoyS Yeni bir post açmak istemedim. Sonucumu negatif olarak aldım, yeni bir sürece giriyorum ne hissedecegimi bilemediğim kestiremediğim bir süreç ama şansliymisim şükür rabbime hiçbir belirtim olmadığı halde gittim ve erkenden tanı konuldu. Dualarınız için teşekkür ederim ama tekrar rica ediyorum bu sefer hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok ihtiyacım var.
Cicekliperde gshande tanı konulduğuna göre bir rahatsızlığın var yani. Tabiki canım Rabbim şifa versin
Deleted_1 gshande rabbim şifa versin inşallah inşallah canım negatif olması iyi bir şey mi kötü bir şey mi
AksoyS Eskobar olumsuz demek istedi bayan galiba gshande rabbim şifani versin canım her ne ise derdin rabbim boll bol şifa versin ve güçlü olmaya çaliş moral olumlu düsünmek etrafında sana iyi gelicek insanlarla muhattab ol allaha emanet ol
gshande Deleted_1 kötü bi sey, ameliyat olucam sonrasındaki süreci henüz bilmiyorum teşekkür ederim 🙏🏻
gshande AksoyS teşekkür ederim umarım şu süreçte negatif bir olay yaşamam ne hissedecegimi bilemiyorum boşlukta savruluyor gibiyim ama kendime güveniyorum derdi veren rabbim dermanı da verecektir