Evin mis gibi kokması
Rouge biliyorum bebeğim ama ne bileyim 10-15 falan diye düşünüyordum 😂
Rouge aa doğum günün temmuzda mı 😂 benim düğünüm ayın ortasındaydı 😂😂
- Düzenlendi
Kuzulkurt evet 😂ya hem başlangıçta yapmak istemiştim hep hemde planlarıma uyuyordu .tam vaktinde yaptım .almanyada yaz bu zaman ve buranın yazı Türkiye gibi cok degil tam yani .hemde tatil baslangıcına denk getirdim ki ne kimse tatilinden olsun nede benim balayım soğuğa denk gelsin. hava durumu falan derken de planlarıma uydu hersey .bir de Türkiyeden gelenler de olunca bu zaman en iyi Zamandı, dügünü olucak herkes bende böyle yapıcam dedi😂ve iş de var tatil zamanına denk geldigi için aklımız da kalmicak işimizden de olmicaz bunları hep düşündüm en mantıklısı buydu
Rouge en güzelini düşünürsün kuzum ondan eminim yani 🥰 balayına gittin mi ne zamandı düğün ay post aç detaylarını yaz 😂
Kuzulkurt post açarım belki yada sizin postlara yazarım varınca. hersey mükemmeldi hani diyodum da cok sıkıldım fln diye burdan bekarlarada sesleniyorum yapın sabredin aylarca ugrastım aylarca planlarla yedekli hareket ettim hatta cogu kişi abarttığımı uzun süre uğraştığımı düsündü nişanlım bile iyiki yapmıssın uğraştığımıza degmiş dedi masal gibiydi dügünde bile bana soru soran oldu herkes bizde böyle yapıcaz dedi .yani tüm emegimi sonuna kadar aldım iyiki yapmısım iyiki
Popy_ heryerde satılıyor aslında ya ama bızım burda biyer var renk renk cok guzel hep alıyorum valla :)) ıntrntten bak sen illaki vardır
postmodernmom bingonun yer temizleyicisi vardı beyaz büyük şişede sildiğim zaman ilk dakika cok güzel kokuyor sonra uçup gidiyor ama sadece yerlere bi kap dökünce bi tık uzun süre duruyordu cok hoş kokusu var
Rouge ohh ne güzel içine sinmişse, en kötü günümüz öyle olsun 🥰