Wom35 gecen yazdığımı kopyala yapıstır yapıyorum .kendi vücudum içinde öyleyim temiz ciceksi kokucak .ev çarşaflar tertemiz kokmalı hatta koltukları bile siliyorum o koku için dip köşe tüm evi çekerim herseyin arkası duvarlar komple yerleri de en son kokulu kokulu silerim cicek bitki cok bizde tek tek yaprakları siliyorum parlatıyorum eve de koku asıyorum her yere dolaplara içlere dolaptaki kıyafetlerin hepsi temiz kokmalı bir giyileni yıkanmadan dolaba sokmam o dolabı acınca yüzüne temiz koku gelmeli temiz carsaflarla uyuyorum sık yıkarım o koku mutlu ediyor birde vücuduma da yatmadan kokular fln yapıyorum yastığıma vs sabah da odayı iyice havalandırıp yorganı havalandırıp temizleyip carsaf kokuları fln sıkıyorum kıyafetler tertemiz jilet gibi olmalı hele ki gömlekler vs o tek çizgi olmalı jilet gibi akmalı insanın yüzünden üstünden temizlik nur akıcak böyle jilet gibi olucak eller tırnaklar sac bastan asagı tertemiz görünmeli yürüdügünde sacından kıyafetlerinden vücudundan cicek ve temizlik kokuları gelmeli evimde beni yansıtmalı içerde asla patates fln kızarttırmam balkonda yaptırıyorum sanki her an biri telefonunu koltugun arasına yada yere düsürebilir de oraları gorebilir gibi davranıyorum hic bir köşeyi atlayamıyorum tv arkası dolap arkası çekmeceleri sokuyorum vs heryer bulasık makinesi kokusuna dikkat ediyorum bardaklar falan parıldayacak herseyim tertemiz lekesiz bembeyaz ütülü jilet gibi olucak ütüsüz dolaba bisey girmez bir giyilen tekrar dolaba konmaz