Evin mis gibi kokması
- Düzenlendi
2bebelianakurt tabiki😘😘geliyorum
Wom35 gecen yazdığımı kopyala yapıstır yapıyorum .kendi vücudum içinde öyleyim temiz ciceksi kokucak .ev çarşaflar tertemiz kokmalı hatta koltukları bile siliyorum o koku için dip köşe tüm evi çekerim herseyin arkası duvarlar komple yerleri de en son kokulu kokulu silerim cicek bitki cok bizde tek tek yaprakları siliyorum parlatıyorum eve de koku asıyorum her yere dolaplara içlere dolaptaki kıyafetlerin hepsi temiz kokmalı bir giyileni yıkanmadan dolaba sokmam o dolabı acınca yüzüne temiz koku gelmeli temiz carsaflarla uyuyorum sık yıkarım o koku mutlu ediyor birde vücuduma da yatmadan kokular fln yapıyorum yastığıma vs sabah da odayı iyice havalandırıp yorganı havalandırıp temizleyip carsaf kokuları fln sıkıyorum kıyafetler tertemiz jilet gibi olmalı hele ki gömlekler vs o tek çizgi olmalı jilet gibi akmalı insanın yüzünden üstünden temizlik nur akıcak böyle jilet gibi olucak eller tırnaklar sac bastan asagı tertemiz görünmeli yürüdügünde sacından kıyafetlerinden vücudundan cicek ve temizlik kokuları gelmeli evimde beni yansıtmalı içerde asla patates fln kızarttırmam balkonda yaptırıyorum sanki her an biri telefonunu koltugun arasına yada yere düsürebilir de oraları gorebilir gibi davranıyorum hic bir köşeyi atlayamıyorum tv arkası dolap arkası çekmeceleri sokuyorum vs heryer bulasık makinesi kokusuna dikkat ediyorum bardaklar falan parıldayacak herseyim tertemiz lekesiz bembeyaz ütülü jilet gibi olucak ütüsüz dolaba bisey girmez bir giyilen tekrar dolaba konmaz
Rouge @2bebelianakurt @Wom35 ek olarak içerde banyoda her odanın dolabında şu temizlik bezleri olur ya ıslak mendil gibi onları koyarım diyelim banyoya gittik diş fırçaladık el yıkadık yada toz olmus hemen dolaptan o mendili cıkarır sileriz kurulanır böylece kirlenmez haftada bir detaylı böyle fırcalaya fırcalaya banyo temizlenir genel silme de 2-3 günde bir olur tabi elimiz hep evin üstünee oldugu için zaten hep temiz kalıyor dip köşe temizlemesi de daha kolay oluyor tırnak makasları dezenfekte edilmeden konmaz ya kardeşlerim dokunursa asla ertelenmez işini hic sonraya bırakmicaksın yoksa içinden çıkamazsın dezenfektanla da ayrı silerim en son heryeri mikrop fln kalmasın deterjan yetmiyor mikroplara ..haliları ciğeri cıkana kadar süpürüp en son pratik bir ürün var böyle fırcalı deterjanlı onunla bastıra bastıra silerim kokusu tertemiz bembeyaz yapıyor halı hep tertemiz duruyor ve ev hep temizlik kokuyor aynı sekilde koltuk içinde var ona da yapıyorum o ürün yoksa sabunla silerim yinede silerim hele ki misafir gelsin asla silmeden oturulmaz sık carsaf hemen çıkarılır makinaya atılır mutfak temizliği dolaplar cekmeceler cıkartılır tek parmak yer kalmayacak sekilde silinir detay bittimi kalıyor günlük seyler o da ornegin fırın hemen köpügünü yada spreyini sıcakken sıkar bekletirim sonra iyice o deterjan kalmayacak sekilde silinir böylece geçmeyen yag lekesi olmaz
Rouge yani genel olarak günlük herseyi pratik hale getiriceksin gizli yerlere pratik ürünlerini koyacaksın bisey gordumu hemen onu siliceksin ee halını bile iki günde bir sildigin için haftada bir halı yıka bilmem ne yok daha uzun gidiyor oyuncaklar oyun odasında oynanır baska yerde oynanıcaksa da geri odaya götürtuülür ve genel olarak asla kirli seyleri dolaplara koymazsanız kirlenmez ve tabi katlayıp düzenli konulacak dolap düzeni de herseyi görecek sekilde bir katlama stili var oyle katlıyorum ki bisey bulayım diye digerleri dağılmasın takılar cantalar aynı sekilde çocuklarınıza da her zaman bir canta yapın acil zamanlar için çıktığınızda yedek kıyafetleri herseyi orda olsun alır cıkarsanız böylelikle aceleyle biberon nerde o nerde ev dağılmaz ve baska işlere vakit kalır kardeslerime oyle yaptık ve herseyin yeri olsun iç içe olmasın ararken dagılmasın diye Daha o kadar pratiklestiren uygulamalarım var ki ama uzadı canımız cıkıcak okurken o yüzden şimdi kesiyorum burda @Wom35 @2bebelianakurt
Rouge ya mutluluklar 🥰 bende hala nişanlısın düğüne var sanıyordum
Pink-pink2 yaaa♥️dügün oldu gecti 🥰 cok teşekkür ederim gerçekten cok tatlısın 💞💞
- Düzenlendi
Rouge @Adrienne bulasık için finish sevmiyorum ben somat kullanıyorum canım tr de rossmannda olması lazım camasır da indirimdeyse perwoll degilse bingo vernel supreme Vs birde yuvarlak topcuk seklinde parfümleri var ya vernelin ondan da atıyorum bazen .fırın için köpükler yada spreyler var hemen tüm kiri indiriyor tek bez vurusunda gidiyor markasını unuttum anneme sorayım baksın. leke için bilmiyorum tr var mı o marka da bir ürün var once sıkıyosun yıkıyosun gidiyor birde titizsin biliyorum rossmannda böyle kalem seklinde yada mendil seklinde leke cıkarıcılar var cantama atıyorum bisey dökülür ederse hemen siliyorum. böyle acil tozlar için mendiller varya pratik o da rossmanndan .dezenfektan kullanıyor musun ben en son onu geçerim de ya bunlar türkiyede var mı bilmiyorum bir bakayım yoksa camasır yerler mutfak dolapları banyo lekeleri duş seyleri fln bir sürü sey var bakıcam rossmannda yada internette var mı varsa ozelden tek tek yazarım ♥️Cogu zamanda cok uygun yerlerden aşırı uygun ürünler alıyorum ve süperler o yüzden tanınmıyor markaları bazılarının
Rouge sey sen hiç 17 ay arası olan 2 cocuklu anne evi gördün mü 🤣🤣🤣ben bunların %10 u yapsam %90 ı kalır benim demek İstedigim kullanılan güzel kokan kalıcı parfüm gibi etki yaratan temizlik ürünleriydi 😌ben genelde hergün süpürür cocuklar yerde oynadığı için bide sirke ile silerim cunku pek fazla kimyasal kullanamıyorum elleri yere degdigi için her neyse haftada 1 kerede kanepe altlarına VS cekerim bana 1 hafta yeter oda ben Suna cok sinir oluyorum yemek sonrası olursan o koku 1 gün boyunca cıkmıyo mutfaktan en etkili nasıl müdahale ederim o kokuya yemek kokusuna tahammül edemiyorum kendi evimde de baskasının evinde de girince yemek degil de dedigin gibi ciceksi kokular koksun istiyorum ama evde 3 ögün yemek yeniliyor koku hiç sabit kalmıyor 😔
- Düzenlendi
2bebelianakurt yaaa kusura bakma canım afedersin yanlıs anladım baya 🤭ya bizde de iki cocuk var Evde .biz 5 kardesiz büyük kücük hepimiz böyleyiz küçükler de böyle bastan beri böyleyiz aslında gecen de yazmıstım öğretirseniz size de kolaylık olur koku içinde gerçekten perdeler halılar koltuklar ve heryerin temiz olması gerekiyor cünkü onlar koku cekiyor koku veriyor kirli oldumu da kötü koku veriyor yemek kokusuna gelince arkasından heryeri havanlandırıp genel temizlik yapıcaksam koku yapan seyler pişiririm yoksa yapmam birde kızartma et fln asla asla içerde yapmam balkonda olucak birde böyle asılan yada dolaplara konan kokular var kagıt tarzında heryere onu koyuyorum ekstradan
Rouge o senin tatlılığın görmeden o samimiyet varya onu yansıtıyorsun 🥰
Pink-pink2 yaaaa canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm🫂🫂🫂🫂♥️♥️