Bir gün ilk defa otobüse binmiştim ve otobüs kartını nasıl kulanacağımı bilmediğim için şöför koltuğunda oturan adama sordum bana yardım etmesini ve kartın nasıl çalıştığını oda nazikçe kabul edip bana anlattı o etkileyici sesiyle (gerçekten sesi çok etkileyiciydi 😅)ben onun dediklerini yaparken fark ettim ki oda bana bakıyordu devamlı inceliyordu yüzümü ben onu fark edince gülümsedi hafiften bende ona teşekkür ederek yerime
geçtim ertesi gün yine o vardı otobüs koltuğunda içimden “aa yine o” dedim ve selam vererek kartımı gösterip geçtim oda bana bakıyordu ve gülümsüyordu oda “merhaba” dedi. bir kaç gün aradan geçmişti ve ben işim uzadığı için
otobüsü çoktan kaçırmıştım,diğer otobüs gelene kadar bi kaç durak yürümüştüm ve diğer yöne giden otobüste bi adam devamlı bi yola bi bana bakıyordu bende içimden “allah allah bu niye bakıyor..”derken dann jeton düştü ve o adamın simasından tanıdım ve fısıldayarak “o adam” heyecanla dedim ama nedense suratıma hafiften bir gülümseme geldi hiç anlamıyordum bu içimdeki heyecanı düşünüyordum devamlı onu çıkmıyordu kafamdan hele o okyanus mavisi gözleri😍bir iki hafta geçmişti bir daha da görmemiştim onu ta ki ben bankta arkadaşlarla otururken bir otobüs kırmızı Işık’ta durdu gözüme birri çarptı tanıyamamıştım onu ilk başta ama o bana bakarak elleriyle birşeyler diyordu sanki “ben seni hatırladım sen o kızsın” dermiş gibi ve gülümsedi sonra gitti ben ise hiç anlam verememiştim ne onun neden öyle yaptığını nede benim hislerimi bir yandan çok kızmıştım kim oluyo ki o? Niye beni tanımıyormuş gibi yapıpta gitmiyordu? Neden bukadar ilgili gösteriyor ki? Aklımda art arda sorular ve bir yandan anlamsızca gülümsüyordum beni unutmamıştı,mutluydum yani onu görmekten ama neden ki? Onu hiç tanımıyorum?İsmini bile bilmiyorum O günden sonra o adam aklımdan çıkmaz oldu yani inanırmısınız bütün otobüslere binmek istiyordum belki karşılaşırız diye ama çok saçma ona ne diyebilirdim ki ama sadece görmek istiyordum kafam çok karışık dostlar
ne yapacağımı bilmiyorum?Aslında unutmak istiyorum çok kafaya takmak istemiyorum ama olmuyor. Bu arada yaşım 18 oda 25yaşlarda görünüyordu.