Merhaba kızlar anlatacaklarım biraz uzun şimdiden kusuruma bakmayın lütfen ben kaynanamla beraber yaşıyorum da ufak tefek sıkıntılar var ister istemez ama bunları artık aştık gibi şu anki evimiz dubleks ama mutfak ve 2 oda dan oluşuyor 2 katı da böyle kaynanamın evinde yiyip içiyoruz ama ben bu yaz bakım yaptırıp kendi evime çıkıyprum 2 çocuğum var ve kaynanam artık dayanamıyo çocuklara haliyle 60 yaşında onu da anlıyorum bu yüzden benim evde yiyip içelim o sıkıldıkça evine insin istedim ve bakım işine girdik sonunda ama gel gör ki komşunun biri bugün gelin evini ayıracak o yüzden yaptırıyo evini yani seni dışlayacak elektriğe kadar ayıracak demiş halbuki ben asla böyle bişey demedim sadece o dinlenebilsin diye benim evde yiyip içicez tabiki de ayrılmak yok dedim elektrik hakkında da abonelik bir olduğu için normalden fazla geliyo ayırmak mantıklı ama ilerde olur o da ki ayırsak bile yine beraber öderiz her zmanki gibi dedim bunu değiştirip kaynanama anlatmışlar işte üstüne üstlük ben çocuğumu dışarı çıkarmıyor muşum deliymiş çocuklarım yaptıkları akıl karı değilmiş bir psikoloğa bir doktora götürmeli imişim ki deli diye saydığı bütün hareketleri onun oğlu öğretiyo oğluma bende senin oğlun öğretiyo bunları dediğim de hayır benim oğlum gayet akıllı onları doktora götür ikisi de deli felan dedi bende en son dayanamadım en iyi anne sensin senin oğlun çok iyi deyip kapattım ama çok da üzüldüm ben kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyorum ama hep beni kötü etmeye çalışıyorlar Allah aşkına bir el atın ne yapmalıyım ya en çok da çocuklarım ile ilgili söyledikleri üzdü beni onane yani deli falan da değil oğlum gayet aklı başında anlamayacak biri değilim yani
Komşu ve kaynana
3oda1salonmide bu arada deli dediği de dışarıda eline değnek alıp oynaması sağa sola vuruyormuş değnekle ki bunu onun oğlu öğretti bu arada 4 ve 2 yaşında çocuklarım küçüğüm tüplü TV var üstüne çıktı geçen onun akıl karı değilmiş bu onun oğlu da TV yi kırdı değnek atıp bu akıl karı mı peki dedim büyük oğlum parka gidiyormuş alıp başını bunu da oğlu hadi gidelim deyip oğlumu öndne yitiyo peşine koşuyor ve oğlum götürdü oluyo onu da senin oğlun yapıyo dedim yok oğlu yapmazmış dövmeyi falan a bilmezmiş halbuki surf bunları öğretiyo diye elimden geldiğince bir araya getirmemeye çalışıyorum ama gel gör ki çocuk işte arkadaş arıyo mahallede başka yaşıtı da olmadığı için o çocukla oynuyor haliyle ne yapacağımı şaşırdım cidden herkes kendi anneliği e baksın diyerek kapattım tabi telefonu ama işte hala ben dedikodu yapmak istemem kimseyle kötü olmak istemem deyip duruyordu
3oda1salonmide çok özür diliyorum kızlar bir anda doldum çocuklarıma deli demesi doktora götür demesi üzdü her anne gibi bende elimden geleni yapıyorum ama böyle denmesi bilmiyorum
3oda1salonmide en nefret ettiğim muhabbetler .. bak sen nasıl anlatmışsın kaıdn kayanana nasıl iletmiş . Herkes komşu olmayın gerçekten yuva yıkar böyle insanlar . Cok tehlıkeli kucuk cocuga bile dil uzatıyorsa yani size neler demez
3oda1salonmide bacım öyle herşeyini herkese anlatma bak dost sanır anlatırsın yarın öbür gün düşman olur seni o kozlarınla vurur.
Çocuklarına deli diyerek büyük günah işlemiş terbiyesizlik etmiş ama sende şuan onun çocuğunun yaptıklarını anlatarak kötülüyorsun onun ki de çocuk seninkide çocukların beraber oynasın onun çocuğunun yanına gitmesin yoksa senin çocuğun yaptı yok seninki yaptı bu böyle böyle devam eder.
3oda1salonmide niye gidip yolmadın ki?
bitterdelisi24 malesef ki öyle senin hakkımda daha neler duydum da falan da dedi ama sorunca geçiştirdi saçma saçma gerçekten etrafında böylr biri varsa düşmana gerek yoj
Deleted_1 zaten sırfı bu yüzden fazla bir araya gelmemeye çalışıyorum benim burda amacım oğlumu karaladıpı bütün davranışı onun oğlu öğretti yoksa bir günden güne senin oğlu şöyle böyle demedim kendisine hep çocuktur olur ya deyip geçtim ki öyle de zaten ama onlar öyle demedi işte bişeyleri anlatmaya gelince cidden sır vermiyorum ama versem hayatımı kaydırırlar net
Ask_hosmus ben öyle biri değilim işte içimden geçmedi değil ama daha hiç kimseyle kavga etmişliğim telefonda herkes kendi anneliğine baksın deyip konuyu kapatmaya çalıştım ben onun anneliğine sorgulamıyorken onun böyle yapması tuhaf geliyo
3oda1salonmide olay annelikden çıkmış almış başını gitmiş, biri kalkıp benim çocuğuma deli dicek yolarım onu mahalleye rezil ederdim sürtüğü, keşke içinden geçeni yapsaydın
Ask_hosmus keşke yapsaydım ya bir görseydin çıldırmamak elde değil resmen ben onun çocuğu şöylr böylr demiyorum ama benim çocuğuma laf söyleyip benim çocuğum gayet akıllı demesi sinir ediyo ki ben bir günden bir güne de bu çocuğu sen yetiştiremedin demedim ona hep empati kurmaya çalıştım elinden o geliyo demekki dedim geçtim bir de şu an küçüğüm 2 yaş sendromunda bilirsiniz herşeye ağlıyo geçen gelmiş şey diyo dmve döve öldürdün heralde çocuğu diyo ya niye döveyim çocuğu uykuya direniyor uyumak istemşyo ve ağlıyo olay bu polise şikayet edecem az kaldı diyo gelmiş edebilirsin buyur et dedim bende
3oda1salonmide en iyisi komşu bile olsa merhaba merhaba bu kadar dediğim gibi çocukların beraber oynasın hem onun çocuğuna ihtiyaç yok ki
Deleted_1 aynen öyle bende bu yüzden zaten çıkarmıyorum 2 kardeş birbirine yetiyo çok şükür ki gerçekten en fazla merhaba merhaba olması en iyisi yoksa herkesin bir fikri oluyo herkes kendince müdahale ediyo gerek yok cidden
3oda1salonmide aynen öyle 🌺🥰
3oda1salonmide ne duymus olabilir işi büyütmüş yani yanlış seyler ima edıyor .. ay Allah öyle insanların serrınden korusun .. dusman degıl öyleleri varken şeytana bile gerek yok
3oda1salonmide herseyi geçtim, çocuğunuzun etiketlenmesine izin vermeyin. Kim oluyorda çocuğunuza deli diyor. Ne hakla! Bir anne nasıl böyle vicdansızca, hadsizce konuşabilir başka bir çocuk hakkında. Kendisininde evladı varmış bu ne terbiyesizlik. Kaldı ki sorunlarınız olsa bile ona ne. Haddini bildirmeli, çocuklarınızın hakkını savunmalisiniz. Hiç kimse benim kızıma böyle hakaretler edemez. Edene muhakkak haddini bildiririm.
bitterdelisi24 kesinlikle öyle farklı şeyler ima eder gibi neler duydum ama söylemem kimse kötü olsun istemem diyo hiçbişey yok biliyorum ama zeytinyağı gibi yüze çıkmaya çalışıyor söyle Allah için ya hadi söyle duyayım dedim eğer bişey olsa illa söylerdi ama geçiştirdi niye çünkü bişey yok suç bastırmaya çalışıyor olay bu
Miniminibirperi bende tam olarak böyle düşündüm işte hani onun da çocuğu var benim çocuğum gerçekten deli olsa bile nasıl söyleyebiliyor ne haddine buna üzülüyorum herkes kendi anneliğine baksın dedim işte bende ben dışarı çıkarmıyorum diye deliymiş çünkü Öylr diyo anlam veremiyorum yani birwz empati kur be benimde çocuğum var bana böyle deseler ne düşünürüm de yani demi ama yok kimse başkasını düşünmüyor hep ben hep ben herkes
3oda1salonmide öyle bir çevreniz varsa sizde onlara fazla saygı göstermeyin derim. Saygı hakedilir. Haketmeyene saygı göstermek sizi yorar. Komşunuza da Allah hidayet ve vicdan versin, ıslah etsin o masum yavrulara uzanan dilini.
3oda1salonmide ama işte sorun cok buyuk ciddi anlamda.. ben şimdi kımseye ima da bulunamamam hele ki namusu hakkında .. insanlarda iyi cesaret var valla