Miniminibirperi amin ecmain gerçekten artık komşuluk da sıfır herkes herkesin kötülüğünü istiyor bunu anladım çok net

bitterdelisi24 laf atmak kolay tabi ardı arkasını düşünen yok bunların da ağızları herşeye dönüyor açıkcası ben pek şaşırmadım yani

Ask_hosmus kesinlikle öyle zaten bir daha asla konuşmam herkes önce aynaya bakmalı sonra karşıya laf söylemeli bence ben ona karışıp laf söylemiyorsam o da söylememeliydi

3oda1salonmide biri benim çocuğuma deli diyecek ve ben sakince telefonu kapatacağım onu cümle aleme rezil eder asıl deliliği gösteririm. herkese herşeyini anlatma fesat lanet karı birde değiştirerek anlatmış ne sen görüş ne çocuğun onun çocuğuyla oynasın huzurun için uzak dur böylelerinden

3oda1salonmide 2/4 yaşındaki çocuk bile sayılmaz daha deli miymiş 😅 guliyim de boşa gitmesin ben olsam o komşuya gider hesap sorar kaynanamla da oturup adam akıllı konuşurdum seni bildiği halde başkasının lafına bakıp sana tavır alıyorsa aranızda ki ilişkide bir sıkıntı var demektir

TombulHatun çok haklısınız ki elimden geldiğince de görüşmüyorum normalde ki aman sıkıntı çıkmasın yine de yüz yüze bakıyoruz diye kestirip de atmıyorum da hal ediyormuş o hareketi

Popy_ kaynanamla konuştum anlattım onun lafına bakarsak işimiz yaş bizim dedim asıl düşüncelerimi onu düşündüğüm için yaptığımı söyledim amacımı ev ayırmak gibi bieşy olamadığını söyledim ki o da anlayışlı zaten ayırmak istiyorsan ayrılalım ama onlara değil bana söyle falan dedi hklı olarak konuştuk anlaştık şükür ama yani anlam veremiyorum bir de hani kendine de bakmıyo kendi çocuğunu değiştiremiyorken benim oğullarımı deli ilan ediyo o beni sinir ediyor ki ben asla senin oğlun şöyle böyle demedim beni ilgilendirmez de huyunu beğenmediğim için mecbur kalmadıkça yan yana getirmeyip geçiyorum bitiyo yani olay bu madem sana göre deli gelme yakın olma bana kapıma geleni kovmak istemiyorum ki yapmadım da bu zamana kadar gelme bitir yani

Wom35 ya işte Allah kahretsin ki öyle biri değilim 25 yaşındayım dhaa hiç biriyle kavga edip saç başa falan girmişliğim yok ki bununla girmek istemedim desem yalan olur ama böyle şeyler yapmadığım için o cesaret olmuyo

3oda1salonmide haklısın anlaşmanıza sevindim canım tek sıkıntı öz torunlarına deli demesi 😐 bebek çocuk istediği şeyi istediği şekilde yapar deli demek çok mantıksız onu da yaşına ver Yapacak bişey yok malesef ha ileri boyuta giderse bu mesele gerekeni yaparsın sen anladığım kadarıyla aklı başında birisin sende nerde ne yapacağını iyi bilirsin

3oda1salonmide gerizekalı kadın ona ne de burnunu sokuyor senin hayatına derhal sınır çekin bunları diyemez size çocuğunuzda böyle deli fln diymez onun ağzını ayiririm gitsin başka birinle takilsin yanına yaklamasasin kır onlar deni dusunuyormu kirilcaksin diye onlar bir vuruyorsa git iki vur susma sudukce tepene çıkarlar

Wom35 bende elimden geldiğince lafları söyledim işte kapattım telefonu karşılaşırsam yine laf söylerim ama artık zor karşılaşırız

Popy_ deli diyen kaynanam değil aslında canım ama deli değil de demmwiş yani ama napsın uğraşmamak için seslenmemiş kadına

Nur29 aynen öyle sustukça tepeye çıkıyorlar bende zaten son noktayı koydum bir daha asla ne evime gelebilir ne de benimle muhatap olabilir